Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Sanderman Gepost door Sanderman op vrijdag 12-09-2008 om 11:31:36
In het kader van Poetry Weekend zullen Rico & Sticks van Opgezwolle een optreden verzorgen in jongerencentrum Punt 1 te Leek! Op 3 oktober zal een urban poetry avond gegeven worden door sticks en rico dit betekend een vette hip hop show in punt 1.
Met een ruim arsenaal van 4 albums mag Opgezwolle gerust nr 1 van de nederlandse hip hop genoemd worden.
Daarnaast heeft Opgezwolle ook nog een album met de formatie Duvel Duvel en verscheidene collabo's met artiesten als Jawat!, Winne en Kubus. Nu delic op wereldreis is blijven Sticks en Rico dichter in de buurt en blijven ouderwets bezig met het maken van nieuwe muziek. Voor de live shows van Opgezwolle , zal A.R.T. (produceerde o.a. Spaanse Vlieg op Sticks & Delic’s Fakkelteit) de fakkel overnemen van Delic en plaatsnemen achter de draaitafels. Na eerder dit jaar al een vette show in de Oosterpoort te hebben gegeven waar het dak eraf ging is nu Punt 1 aan de beurt. In het voorprogramma staat kasm & wenki. In 2004 begonnen de rappers te schrijven en vaker bij elkaar te komen. In 2005 waren de twee bezig met het produceren van beats en het schrijven van eigen teksten, maar toen waren de twee nog niet officieel bezig met uitbrengen van nummers.
Begin 2007 scoorde de twee een Internet hit met het nummer ‘Flip Op Je Sneakers’ later in de zomer brachten ze een zomer nummer uit genaamd ‘In De Zon’

zaal open om 20.00
entree €2,50
Jspr
Gepost door Jspr op vrijdag 12-09-2008 om 11:57:22
https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=27284
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0067 sec.