Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
dap
038
Gepost door dap op maandag 27-10-2008 om 18:49:40
Quote:
Talent Night is een showcase festival van nieuw aanstormend talent uit Deventer op gebied van mode, dans, hiphop en lifestyle. De eerste Talent Night is de kick off van het project New Arts 4U in samenwerking met Oost-Cultuur, Do-it! Het Etty Hillesum Lyceum en R.O.C. Aventus. Een inspirerende avond waarbij je EN het nieuwste talent uit Deventer ziet EN je kan laten inspireren door de beste acts uit Nederland!

C-mon and Kypski DJ Set

Alweer zo'n zes jaar geleden debutteerden de Utrechters met het instrumentale album Vinyl Voodoo én is Kypski zesvoudig nationaal scratchkampioen. Na North See Jazz en festival De Beschaving nu een DJ-Set in Het Burgerweeshuis!

Kohfie Konnect

Kohfie Konnect is een van Neerlands beste rapgroepen bestaande uit Jiggy Djé en Tenshun. Producer Terilekst neemt het merendeel van de beats voor zijn rekening. De groepsnaam is afgeleid van Koffie Connection, een koffiehuis in Amersfoort, waar Jiggy en Tenshun altijd afspraken.


We geven 2x2 kaarten weg.
michaelll
Gepost door michaelll op maandag 27-10-2008 om 19:09:45
naar alle waarschijnlijkheid ben ik hier
----------------------------------------
"En als alles achter de rug is, wil terug kunnen kijken en zeggen dat het gelukt is."
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.009 sec.