Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Soldaat Gepost door Soldaat op donderdag 30-10-2008 om 18:58:27
Mce, een 19 jarige Rapper uit Emmen die is begonnen in het engels. Een rapper die nu hij Nederlands rapt, steeds meer naambekendsheid krijgt. Naast rapper is hij ook producer en heeft hij zijn eigen label PWT-Music, maakt hij zijn eigen websites en monteert hij z'n eigen clips. Ook heeft hij voor N.I.N.O een clip geschoten en gemonteerd. (Nino - Nu ben je vader)

Oorspronkelijk komt Mce uit Zeist, Soesterberg en is daar dan ook begonnen met rappen. Hij heeft zich omhoog weten te werken door nooit te stoppen en had uiteindelijk een contract getekend bij TBS Amersfoort. Samen met TBS maakte hij o.a. Midside! en heeft hij samengewerkt met nino (lsd).



Mixtape

Onlangs heeft hij z'n mixtape ''Hij is lastig'' gratis op internet staan..

» Download de mixtape!

Juize FM

Mce word morgen 31 oktober tussen 22.00 en 23.00 gedraaid op Juize FM met het nummer "Liefde voor muziek". Verder wordt er informatie gegeven over Mce, de mixtape en natuurlijk zijn liefde voor muziek.

Video's

Mce- Hij is lastig (promo clip)


Mce- hoe het gaat(snippet) ft rado outro


Pwt-records - Ga los


Sites

» PWT-Music
» Mce-Music
» BoomR
» Myspace
» Hyves
Soldaat Gepost door Soldaat op vrijdag 31-10-2008 om 10:09:22
kick

en check de track; bekende namen..
-pascool-
Dubbelepuntnegen.
Gepost door -pascool- (Oscars Official) op vrijdag 31-10-2008 om 10:34:28
mce heeft zeker skills maar dat laat hij niet zien in deze nummers, weet ook niet of het topic waardig is : p.. mss over een paar jaar als ie ook bij foxkids op de bank zit om over mickey mouse te rappen
Soldaat Gepost door Soldaat op vrijdag 31-10-2008 om 10:50:23
Mwa... Topicwaardig is het wel vind ik, kbedoel als je ziet wat hij allemaal alleen doet, het schieten en monteren van videoclips, schrijven, rappen, beats maken, website maken, andere artiesten helpen... Big up naar deze kerel zeker weten..

En dit topic is gewoon puur ter informatie om anderen te laten zien wie Mce is.. En ik ben benieuwd wat er vanavond op Juize FM van hem te horen is, naast zijn mixtape. Misschien heeft hij wel een nieuwe track opgenomen want volgens mij is hij inmiddels weer op vrije voeten.. en hij heeft tijd zat gehad daar om wat dope shit te schrijven.
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0087 sec.