Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
UrbanSound
Gepost door UrbanSound op donderdag 06-11-2008 om 19:46:18
Rapper Killah Priest zal op vrijdag 21 november 2008 een House of Hip-Hop Masterclass verzorgen in de Herman Brood Academie in Utrecht. De rapper die bekend werd dankzij een link met Wu-Tang Clan zal de bezoekers meenemen naar zijn loopbaan, het vak van rapper en het schrijven van lyrics.

Killah Priest is in Nederland in het kader van de Liquid Swords tour van Wu-Tang Clan rapper GZA/Genius die in november drie Nederlandse podia aandoet. Killah Priest fungeert in die tour als special act.

Killah Priest maakte in 1994 zijn debuut op het album “6 feet deep” van the Gravediggaz, een groep geformeerd door RZA van Wu-Tang Clan. Niet lang daarna verscheen het classic album “Liquid Swords” van GZA/Genius, waarop de mc uit Brooklyn met het solo nummer B.I.B.L.E. indruk maakte bij de fans van Wu-Tang Clan. Met zijn groep Sunz Of Men bracht hij vervolgens het goed ontvangen album “The last shall be first uit” en in 1998 was het tijd voor zijn debuutalbum “Heavy Mental” waarop ook vele leden van Wu-tang Clan te horen waren. In mei van dit jaar verscheen Priest’s zevende solo album “Behind the stained glass.”

De masterclass is een initiatief van House of Hip-Hop en wordt georganiseerd in samenwerking met de Herman Brood Academie en de Rock Academie. House of Hip-Hop presenteerde onlangs met groot succes een masterclass met DJ Sueside van Wu-Tang Clan in het Patronaat in Haarlem. Daarbij is het platform ook actief op internet waar het artikelen plaatst die net als de masterclasses liefde voor Hip-Hop ademen.

De House of Hip-Hop Masterclass wordt gesupport door Marc Ecko. Daarom zullen er tijdens de masterclass kledingpakketten van de Ecko wintercollectie 2009 worden weggegeven aan de bezoekers met de beste of origineelste vragen voor Killah Priest.

Voor deze bijzondere Masterclass zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je deelnemen aan de Masterclass? Dan moet je snel naar www.houseofhiphop.nl surfen en je daar inschrijven. De kosten zijn 10 euro en de Masterclass vindt plaats op vrijdag 21 november 2008.

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.



ps: weet iemand naar wie je hier nieuwsberichten kan mailen?
[ Dit bericht is gewijzigd door op 06-11-2008 @ 19:47:33 ]
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0122 sec.