Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
ZoLes
Het zijt zo!
Gepost door ZoLes op maandag 22-12-2008 om 13:25:41
DATUM: 27 MAART
AANVANG: 21:30
OPEN: 21.00
PRIJS: 12 EURO
LOCATIE: DE KADE - GROTE ZAAL
ACTS: OSDORP POSSE & STEEN
WEBSITE: http://www.kade.nl/osdorp.html

OSDORP POSSE
De grondleggers van de Nederlandstalige hiphop stoppen ermee. Na 19 jaar trouwe dienst, waarin 12 volwaardige albums zijn uitgebracht en vele podia en festivals zijn platgespeeld komt het einde in zicht voor deze eerste officiële Nederlandstalige rapgroep. Gelukkig voor de fans, kunnen zij tijdens het afscheidstournee nog wel afscheid nemen van hun osdorpse helden Def P, dj IJsblok, King, Seda en Deegmeester Daan. Nog éénmaal kunnen zij genieten van het bekende plat Amsterdamse accent in combinatie met de letterlijke vertaling van de veel gebruikte woorden uit de Amerikaanse hiphop. Grijp deze laatste kans om de Osdorp Posse voor de laatste keer live bezig te zien, op 27 maart in De Kade te Zaandam.

http://www.osdorp-posse.nl/

STEEN
Zowel liefhebbers, als niet liefhebbers zijn het met elkaar eens dat 2008 het jaar was van de Utrechtse rapper Steen, de support act van Osdorp Posse op deze bewuste avond. Zijn eigen reallife serie op Urbnn wordt bijvoorbeeld door o.a. de samenwerking met pornoster Amber Elisa en het overtollige drank en drugs gebruik van Steen als legendarisch materiaal beschouwd. Daarnaast werd het album ´Kadaverrap´ dat samen met Spinal van Nul7Negen werd gecreëerd met open armen ontvangen en doet zijn meest recente soloalbum ´Muziek voor de moeders´ het nog altijd erg goed bij het publiek. Het was dan ook niet erg verrassend dat de platenmaatschappijen ´Top Notch´ en ´Dogs Bollocks´ erg geïnteresseerd waren in de release van dit bijna volledig door Shockamount geproduceerde album. Helaas voor hen werd ´Muziek voor de moeders´ uiteindelijk uitgebracht onder het ´door rapper Steen´ zelf opgerichte platenlabel ´Infected Records.´ Hoe je het ook wend of keert, deze winnaar van de ´Geen Daden Maar Woorden´ mc-battles 2003 is een artiest die zeker een bezoek waardig is. Zeker als je nagaat dat hij zichzelf ziet als een rapper die dezelfde soort teksten schrijft als die van de Osdorp Posse, maar dan beter!

http://www.focksteen.nl
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-12-2008 @ 15:13:07 ]

----------------------------------------
Mijn meest recente productie: Korps der Plagen - Andere Weg (prod. Alpha producties)
livio
Oldschool
Gepost door livio op maandag 22-12-2008 om 13:31:55
Tja daar moet ik eigenlijk wel heen.
Jos de Boss
Jops
Gepost door Jos de Boss op maandag 22-12-2008 om 17:05:11
haha "muziek voor de moeders"
----------------------------------------
Jos de Boss
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0082 sec.