Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Cheese Gepost door Cheese op woensdag 14-01-2009 om 20:24:44
Nog maar enkele jaren geleden stond de uit Oss afkomstige rapper Bone wekelijks op podia verspreid door het land. Hij maakte naam met zijn mixtape ‘Breek of neem echt’ en opende shows voor acts als Extince en ADHD. Na een periode van rust is hij wederom de studio ingedoken. Het resultaat? Tot op ’t bot.

Tot op ‘t bot is het eerste complete album dat Bone uitbrengt. Op dit 13 tracks tellende album legt hij zijn gevoelswereld bloot voor zijn luisteraars. Zonder schaamte verhaalt hij over zijn ervaringen in het leven. Dat het lang niet altijd over rozen ging en hoe het maken van hiphop hem door de slechte tijden heen hielp. Haat, liefde, vreugde en verdriet passeren de revue. Verwacht geen vernuftige woordspelingen en metaforen. Bone is een MC die rechtdoorzee gaat en zegt wat hij op zijn hart heeft. Op het album staan gastbijdrages op van o.a. DJ Guila, Frankie Ounce en Lastpak. Royal with Cheese is verantwoordelijk voor alle beatproducties.




Tracklist:
01 - Pen
02 - Tot op het Bot
03 - Cecile
04 - Redenvoering [ft. Grote Kaas, Frankie Ounce en Lastpak]
05 - Leugens
06 - Klaar met je [ft. Grote Kaas]
07 - Sjakie is gelukkig
08 - Lekkah genietuh (skit)
09 - Kogel
10 - Waarom
11 - Oss de Gekste [ft. Grote Kaas]
12 - Zakari
13 - Blijf Bouwen


Download Tot op ’t bot hier.
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0052 sec.