Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
EtnikzSoldier
Etnikz biatch
Gepost door EtnikzSoldier op donderdag 25-06-2009 om 10:16:10
In navolging van ‘De Tijd Is Rijp’, zal Etnikz op 27 juni 2009 zijn nieuwe album uitbrengen. Dit album gaat ‘Mijn Weg Naar De Zon’ heten. Zoals de titel van deze plaat het al verraadt, betreft het een conceptalbum, dat van de eerste tot de laatste track een wandeling vanuit een dal naar de top van een berg zal zijn. Deze wandeling staat symbool voor de gebeurtenissen die de rappers Brand en Seip van Etnikz de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt. Naast Brand en Seip, zullen ook Poast, Geckus, Thomba Artz, Reflexy, Bokkenrijder en Lauwe T te horen zijn op het album. De beats van het album worden verzorgd door Lauwe Lesser, Tha 9Deez, In Dubio en Higgz Bozon voor Elementalit’z. Het album is geproduceerd en gearrangeerd door Brand en Higgz Bozon. Het album is gemasterd door Napster voor 4XM.

Dit album zal een erg volwassen album worden, dat zowel de artistieke, als de persoonlijke groei van de rappers zal weergeven. De muziek van Etnikz is het best te beschrijven als bewuste, donkere hiphop. De muziek laat zich kenmerken door de lage stemmen van de rappers Brand en Seip, door de rauwe en donkere beats en door de onderwerpen die de rappers aankaarten, die absoluut niet vies zijn van de nodige diepgang.





www.etnikz.nl
www.etnikzsoldiers.hyves.nl
www.myspace.com/etnikz
----------------------------------------
6 juni: Southbombing 2 uit, Releaseparty @ 013, Tilburg
King_a
Gepost door King_a op donderdag 25-06-2009 om 12:05:17
hahahah

e waarom staat er geen featering met cyclone opp heheh
----------------------------------------
Usb
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0096 sec.