Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
UrbanSound
Gepost door UrbanSound op dinsdag 28-07-2009 om 14:35:58
B-Real of Cypress Hill Feat Young De + Psyco Realm + SugaCane + OjaweL 17 aug in de Melkweg

Rapper B-Real komt op maandag 17 augustus voor een show naar Nederland. In het kader van de “Smoke N Mirrors Tour” zal de rapper van Cypress Hill samen met zijn nieuwe protégé Young De optreden in de Amsterdamse Melkweg. B-Real tourt niet alleen door Europa, rapcrew Psycho Realm tourt met hem mee.



De package wordt gepresenteerd door House Of Hiphop en bevat naast de afgevaardigden uit Los Angeles ook Nederlandse namen. Dutch Legend Sugacane aka Redlight Boogie die binnenkort “Dirty Money, Clean Hands” zal uitbrengen, zal ook het podium betreden. Ook zal de groep OjaweL uit Hoofddorp zijn opwachting maken.

B-Real heeft met zijn groep Cypress Hill diverse classics afgeleverd. Van Black Sunday tot Temples of Boom en van IV tot Stoned Raiders; Cypress Hill heeft een belangrijke steen bijgedragen aan de hedendaagse Hip-Hop cultuur. Als solo-artiest heeft B-Real diverse “Gunslinger-mixtapes” uitgebracht en zijn meest recente wapenfeit is zijn eerste solo-album met de titel Smoke N Mirrors. Op dat album staat opmerkelijk vaak “featuring Young De” achter op de hoes. Op 17 augustus zal Amsterdam kennis kunnen maken met deze nieuwe rapper uit de stal van B-Real.

The Psycho Realm is een groep bestaande uit de broers Sick Jacken (Joaquin Gonzalez) en Big Duke (Gustavo Gonzalez) en werd bekend doordat B-Real zijn licht erover liet schijnen en hielp met het uitbrengen van de eerste platen. Onder leiding van Sick Jacken, die onlangs nog een album uitbracht met DJ Muggs van Cypress Hill, zal The Psycho Realm de Melkweg rocken met een politieke boodschap.

In de aanloop naar dit concert zal House Of Hiphop een speciale mixtape uitbrengen met materiaal van B-Real, The Psycho Realm en OjaweL. Deze mixtape wordt gemixt door DJ Mickster en zal binnenkort te downloaden zijn op www.houseofhiphop.nl.



Voor meer informatie check: www.houseofhiphop.nl & www.melkweg.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0088 sec.