Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Benfiquista
...
Gepost door Benfiquista op dinsdag 25-08-2009 om 11:03:17
Phat Beats: Winne + DJ TLM + Stefanovici + G
De Meester Almere
€ 5,-
21:00 - 03:00
28-08-2009
Eerste drankje gratis
Voorverkoop begonnen


Almere's enige ECHTE All Night hiphop feestje! Om Phat Beats in het nieuwe seizoen meteen knallend van start te laten gaan, komt niemand minder dan Winne langs om Almere op z'n kop te zetten! Winne blaast Rotterdam nieuw leven in als de hiphopstad van Nederland en bracht kortgeleden via Topnotch zijn debuutalbum "Winne Zonder Strijd" uit. Deze kwam meteen binnen in de top 10 van de albumcharts en word door velen al gezien als een klassieker!

Winne staat live als een huis en levert altijd energieke shows. Dit, samen met de combinatie van harde brag & boast nummers en zijn verhalende, rustige nummers maakt hem met recht De Generaal van de Rotterdamse hiphop!

Natuurlijk is ook DJ TLM weer van de partij, om het publiek te laten zien waarom hij de beste DJ van Nederland is, zowel qua platenkeuze als scratchskills! Ook zijn er weer gratis mixtapes van TLM voor de bezoekers, met daarop de lekkerste hiphop, perfect aan elkaar gemixed. Kan je het eerst live in De Meester checken en daarna thuis nog eens rustig naluisteren, mooi toch?

Tenslotte draaien ook Stefanovici en G tijdens Phat Beats, ook van hun kan je natuurlijk de betere hiphopplaten lekker aan elkaar gemixt verwachten!


Nice party!
----------------------------------------
...
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0085 sec.