Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Sjorser Gepost door Sjorser op vrijdag 04-09-2009 om 12:34:29
De Jeugd van Tegenwoordig + This is Total War (Grolsch zaal)

De Jeugd van Tegenwoordig in het super gepimpte Atak van tegenwoordig, daar moet je bij zijn! De eigenzinnige rappers P. Fabergé, Wiwa en Vieze Fur komen de boel op stelten zetten en je kunt er dus donder op zeggen dat dit een feest wordt om niet te missen.

Net als je dacht dat het niet beter kon gaan dan ten tijde van 'Watskeburt' gaat het nu volledig los. De hit 'Hollereer' bracht de groep opnieuw op het vizier van heel het land en leidde ertoe dat ze nu een 3voor12 Award, een nominatie voor de beste Dutch act bij de European MTV Awards, publiek én recensenten op hun kop bij Lowlands en twee TMF superclips op hun naam hebben staan!

Van het album 'De machine' verschenen clips voor 'Hollereer', 'Wopwopwop' en 'Datvindjeleukhè'. Wanneer de groep op 14 januari 2009 te gast is bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door, presenteren de rappers voor het eerst de videoclip van hun single "Buma in m'n zak", dat volgens de band zelf de "allerziekste" videoclip uit de Nederlandse geschiedenis is geworden.

Zelfs Snoop Dogg is fan geworden van deze hondsbrutale rappers uit onze hoofdstad, en dat wil wat zeggen. Hadden we al gezegd dat je hierbij moet zijn?!?

Support vanavond komt van het Brabantse duo 'This is Total War'. 3VOOR12 OORDEEL: Bij een totale oorlog is alles geoorloofd, maar jullie hanteren alleen de beste tactiek. This is Total War is als een wolf in schaapskleren. Een electro clusterbom pijnloos gebracht. Venijnig met de apparatuur, liefkozend in de zang.

info
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Entree: € 17.50*
E-ticket: € 15.00*
VVK: € 15.00*
*: excl. € 1.00 servicekosten.
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0068 sec.