Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
Johanneke Gepost door Johanneke op woensdag 11-11-2009 om 09:12:56
Uit de ruim veertig inschrijvingen zijn acht duo's geselecteerd die het vrijdag 13 november tegen elkaar opnemen: Nieuw Amsterdam (Frits van Dijk & L-Deep), Another Fine Mess (Waldo Provenzano & MC Riemiks), Geen Verblijfsvergunning (Em0 & MC Deon), Joey en Jeffrey, Noord-West lijn (Nazar & Regga), Partij van de Punchlines (Apnormaal & Ohhdietoerq), TNT (Meester T & Tivo) en De Veelplegers (Surya & Dax).

De GRAP organiseert Freestyle voor de GRAP om battle mc's een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en de muziekindustrie. Vorig jaar won De Veelplegers (Surya en Dax) de eerste Freestyle voor de GRAP Two on Two.

Uit alle inschrijvingen zijn acht teams geselecteerd die deelnemen aan Freestyle voor de GRAP Two on Two op vrijdag 13 november in de Sugar Factory in Amsterdam. Host van de avond is Kimo en de beats komen van Mista Sweet. Het winnende team gaat niet alleen naar huis met de titel ‘Freestyle mc crew 2009’, maar wint ook een prijzenpakket met daarin onder meer een wireless mic van Dijkman Muziekinstrumenten, een kledingpakket van Carharrt, twee waardebonnen van € 100 van Fresh Cotton en een radio-optreden bij Hiphop In Je Smoel op Kink FM. Entree € 8,- (of combi-ticket met Suryalisme releaseparty 14 november in Bitterzoet: € 10,- ). Meer informatie over de competitie kan je vinden op www.freestylevoordegrap.nl.

- Freestyle voor de GRAP
- Vrijdag 13 november
- Sugar Factory, Lijnbaansgracht 238
- Aanvang: 21.00, Zaal open: 20.30
Mindstate
Gepost door Mindstate op woensdag 11-11-2009 om 09:19:28
Dit topic heb je al aangemaakt

https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=31732
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0105 sec.