Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Sjorser Gepost door Sjorser op dinsdag 17-11-2009 om 15:39:01
C-mon en Kypski is een hiphop/turntable act uit Nederland. De band is gevormd door “long time friends” Simon Akkermans (C-Mon) en de Nederlands turntable kampioen Thomas Elbers (Kypski). Na hun debuut album in 2003 besloten de twee om uit te breiden tot en volledige band met Daniel Rose op gitaar en Jori Collignon op toetsen.
Het tweede album van de band (2004) werd goed ontvangen zodat ze goed geïntroduceerd werden bij nieuwe muzikale vrienden zoals, o.a. Voicst en Pete Philly, die je op het 3e album kunt bewonderen (2006).

In het daaropvolgende jaar staat C-mon en Kypski op diverse nationale als internationale festivals waaronder: Noorderslag, Pinkpop en Lowlands (Nederland) en CMJ (New York), SXSW (Austin), Popkomm (Berlijn) en Oppikoppi (Zuid-Afrika). Laatst genoemde levert ze een nieuw platencontract op bij: One Minute Trolley Dash Records CC.

In 2008 keert de band weer terug in Nederland voor een aantal zeer speciale shows in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. De show “Circus C-Mon en Kypski” bevat spectaculaire visuals en special quest die een kleurrijke en spectaculaire mengelmoes van circus optredens neerzetten.
Later in 2008 toert de band door Duitsland en Amerika en geeft het haar 1e live DVD uit opgenomen tijdens het concert in de Melkweg.
Momenteel wordt er, in de studio, hard gewerkt aan het 4e album van de band.

info
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Entree: € 13.00*
VVK: € 11.00*
*: excl. € 1.00 servicekosten.

True School Hiphop Cafe
Georganiseerd door Trackbilda
In de aanloop naar het optreden van C-mon & Kypski vanavond, organiseert Trackbilda een True School Hiphop Café in - je raadt het al - het Atak café. Luister vast naar de beste hiphoptracks, kijk naar breakdancers of waag zelf een poging op de dansvloer en kom vast goed in de stemming voor deze hiphop van eigen bodem. De entree is gratis, dus wees gewoon daarbij!

www.atak.nl
WilleWa
JK
Gepost door WilleWa op dinsdag 17-11-2009 om 21:11:27
sjors?
ik ga wel checkn
----------------------------------------
Check voor beats >> http://microphone-colossus.hyves.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0071 sec.