Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Biefstuk
biefstuk Hiphop, Rauwe Hiphop
Gepost door Biefstuk op woensdag 25-11-2009 om 16:32:18


vr 29 Januari 2010
100% Limburgse Biefstuk
powered by Biefstuk Hiphop
Hiphop | aanvang 21.00 | zaal open 20.30
kassa E 2,50 | voorverkoop E 2,50 | studentenprijs E 2,00

Iedereen zoekt Beef, wij hebben Bief: Biefstuk welteverstaan! De rauwste hiphop in de Hiphop-stad van Zuid-Limburg: 'Heerlijk Helder Heerlen'. Van The notorious IBE tot Hiphop In Bluff, van Southern Madness tot Cuttin Class, en met rasechte stallions als Het Verzet, OVS, HNS, Mr Ruys en veel veel meer is Heerlen de keurslager voor het fijnste stukje hiphop dat je maar kunt wensen. Het slachthuis zegt: "Waar gehakt wordt vallen spaanders, en waar Beef is praten we het uit on stage in de battles van WordWar"! 'Biefstuk' is de logische voortzetting van de succesvolle reeks 'Check One Two'-avonden in poppodium NIEUWE NOR.

Met gepaste trots presenteert poppodium NIEUWE NOR vanavond een editie met louter Limburgse acts! Wie dat gaan zijn? Jij wellicht? Lees dan sowieso verder!

Na een fantastisch jaar hiphop in 2009 met o.a. Spinal & Steen, Nul7Negen, Manu, M.O. & Brakko, Zwart Licht, Boyz in de Hood, Winne, Jiggy Dje, Fakkelbrigade, Dret & Krulle en vele anderen is het tijd om jullie te laten zien dat ook Limburgse Hiphop niet te onderschatten is.

Denk jij dat je klaar bent om het podium van Biefstuk te rocken? Stuur dan voor 18 december 2009 een mail met bio, weblinks (myspace,facebook,hyves) en een track naar maurice@nieuwenor.nl o.v.v. '100% Limburgse Biefstuk'! En wie weet rock jij na de selectie in januari zomaar tijdens de eerste editie van 'Biefstuk 2010'!

Links:
http://www.nieuwenor.nl/sjablonen/NieuweNo...opagenda_id=457
http://www.myspace.com/biefstukhiphop
http://biefstukhiphop.hyves.nl
[ Dit bericht is gewijzigd door op 25-11-2009 @ 16:44:17 ]
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0093 sec.