Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Thymozie
Gepost door Thymozie op zondag 03-01-2010 om 15:11:29
DOWNLOAD: http://sharebee.com/535ea558

Het nieuwe jaar begint goed, want de voornemens komen met een GLIMLACH tot uiting bij Battle Juice met een release van WahdiKareem (State Of Ummah voorheen bekend als Derde Verdieping) en ook nog eens een release van Ayahuasca.

De release van WahdiKareem genaamd GLIMLACH is een project dat in de afgelopen 3 maanden tot stand is gekomen. De raps worden geleverd door zowel Wahdi als Kareem, waarbij Kareem ook nog eens het merendeel van de beats heeft geproduceerd. Met featurings van Chaka, Marq Aaron, Poy en Showdown is Glimlach een voorproef op het officiële album en andere opkomende releases uit de hele State Of Ummah groep.

Om de wereld te laten zien
Dat de keizerstad wel degelijk meer talent heeft dan dat de
Tijd heeft laten lijken.

Kareem zal in samenwerking met Ayuhuasca ook een open mic van de juiste beats verzorgen, dus open mic op Nijmeegse beats. Wat wil je nog meer?

Naast de release van WahdiKareem presenteert AyaHuasca zijn opkomende release FUCK THE SYSTEM EP, deze EP is volledige geproduceerd door Aya en bevat dubstep instrumentals.

B4 zal vandaag zorgen voor de juiste muzikale omlijsting van hiphop tot dubstep. Get your heads ready for representing!

bron: doornroosje.nl

Check deze shit uit!!
[ Dit bericht is gewijzigd door op 03-01-2010 @ 15:12:12 ]
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0092 sec.