Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
podiumvictorie
het poppodium van Alkmaar
Gepost door podiumvictorie op maandag 18-01-2010 om 12:10:03
WINNE + ZWART LICHT
+ dj's MIDNIGHT (BumrushRadio) + SMART

Podium Victorie, Breedstraat 33 Alkmaar
Datum: vrijdag 12 februari
Zaal open: 21:00 uur
Aanvang: 22:00 uur
Entree: € 12.50
Voorverkoop: € 10.00 (excl service kosten) via www.podiumvictorie.nl

WINNE

En opeens was daar Winne! In de nazomer van 2005 lekte de achtentwintigjarige rapper uit Rotterdam 'Top 3 MC' op het internet en ontstond de buzz. Kort voordat Winne zich hier schuldig aan maakt is het relatief stil in Rotterdam op hiphopgebied. Als hij met 'Top 3 MC' de vraag opgewekt heeft wie hij precies is, neemt Winston Bergwijn alle vraagtekens weg wanneer hij enkele maanden later 'Pomp Die Shit' ter beschikking stelt voor de 'Whats Da Flavor?!' compilatie cd. Met minder dan een handjevol Nederlandse tracks treedt hij vervolgens als gast van Duvelduvel meerdere keren op tijdens de Buitenwesten tour van ondermeer Opgezwolle, wiens album Eigen Wereld hij bovendien voorziet van een bijdrage op 'Volle Kracht'. Bekijk de videoclip W.I.N.N.E.
&
ZWART LICHT
Hayzee, Akwasi en Leeroy hebben al flink wat op hun naam staan. Producer Hayzee is bekend van de 8-bit computerspelletje deuntjes - maar streeft dat allang weer voorbij. Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman. Leeroy, drie jaar jonger dan de andere twee en pas bij de groep betrokken toen het debuutalbum al in de steigers stond, heeft inmiddels zijn ongelijke aandeel op Bliksemschicht een eind gemaakt met de Leeroy Draait Door EP. Het moet het tweede project worden in een serie van vijf ‘Wonderbaarlijke Wapenfeiten’ waarmee Zwart Licht een onuitwisbare stempel op de Nederlandse hiphopgeschiedenis wil drukken. Met het eerste wapenfeit, het album Bliksemschicht, zijn ze daar eigenlijk al in geslaagd.
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op maandag 18-01-2010 om 12:15:50
present!
SBU
Lieve kale dude - Godcomplex
Gepost door SBU op maandag 18-01-2010 om 14:03:55
Alweer een nieuwe naam?

Poppodium > Atlantis > Victorie?
----------------------------------------
Leyla! : ik wilde even zeggen dat ik jou een eindbaas vind omdat je zomaar voor niks en in je vrije tijd een goede website en forum opzet als nlhh
elmagicoh
Gepost door elmagicoh op zaterdag 13-02-2010 om 13:57:49
Zwart Licht blies Winne weg! Beetje raar dat Winne eerst opkwam en daarna Zwart Licht. Was net of Winne het voor programma was. Het was sowieso geslaagd.
----------------------------------------
Magicozzz
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0289 sec.