Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Jappie
De louter rijm
Gepost door Jappie op vrijdag 12-03-2010 om 15:54:24
Figuratief: Hip Hop
vrijdag 26 maart



Met optredens van Zoiezo (Zwolle), Skunk & Diesel (Zwolle) en Manu (A’dam).
Het soloalbum van Manu, ‘De Vloek op de Overvloed’, verscheen in 2008 onder het label RAEN Music van Blaxtar. Manu werkte samen met Typhoon, Blaxtar en heeft een hiphop radioshow op FunX, genaamd Spoken. Deze diepgaande rapper neemt een kritisch standpunt in over de samenleving. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld ongelijkheid, asielzoekers en het misdaadcircuit. In het nummer ‘Minister President’ pakt hij de minister president Balkenende aan over Irak. Kijk voor de clip en meer muziek op: Myspace.com/manuscripten.

Skunk&Diesel: Deze formatie bestaat uit Phunxz van de Pure Figuranten en Pivo van Cyberflex. Als Skunk&Diesel komen ze verfrissend hard voor de dag, met een knipoog naar de samenleving. Met afwisseling in beats, van Dub-step en hiphop, veel variërende flows en een energieke show is dit de must see van het moment voor hiphop Zwolle! Check het uit!

Zoiezo: Deze 3 mannen uit Zwolle komen verrassend van de zolderkamer! Na zo’n 2,5 jaar aan hun muziek te hebben getimmerd komen ze nu in Eureka om jullie oren te verwennen! Eigentijds Zwols venijn. De GVR (beats), JG en Robbie staan garant voor dikke flows en vette shows, only know you gotta know. Met de tracks van het komende album ‘Lief zijn zei Mamma’, dat in april wordt verwacht, lichten ze hier het tipje van de sluier op. Voor een voorproefje: Myspace.com/zoiezozwolle.

Aanvang: 21.00 uur • Entree: € 7,50 (excl. lidmaatschap)

http://eureka-zwolle.nl/Eureka_Programma.html
----------------------------------------
De louter rijm
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0092 sec.