Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
streetvoices
WWW.STREETVOICES.NL
Gepost door streetvoices op dinsdag 16-03-2010 om 13:38:23
STREETVOICES brengt in de persoon van Jozeph Black 26 maart aanstaande haar eerste ‘minitape’ uit.

Deze (engelstalige) minitape is de eerste in de reeks van een traject waarin verschillende jonge talenten bij elkaar gebracht zijn en de kans hebben gekregen om een ‘muzikaal visitekaartje’ voor zichzelf te creëren. De deelnemende artiesten hebben hiervoor vijf beats mogen uitkiezen van producers als Carterbwoy, CStation en Big-Z. Hierna kregen ze de mogelijkheid om er tracks van te maken en deze op te nemen in de STREETVOICES studio. Deze opnames zijn begeleid door Rilles Fraay (Lip Productions) en Romano Kluivert (Carterbwoy). De tracks zijn afgemixt door Lip Productions.
Na enige oponthoud vanwege een harddiskcrash waardoor alle opgenomen tracks verloren zijn gegaan, is nu na een periode van hard werken de minitape van Jozeph Black af. Jozeph Black is zich ondertussen hard aan het voorbereiden op de releaseparty die gehouden wordt ter presentatie van deze engelstalige tape.
De release zal plaatsvinden op 26 maart 2010 in het NoLIMIT gebouw in Amsterdam Zuidoost (Ganzenhoef) en zal om 19:00 beginnen. Tevens is er een Urban Cafe met diverse andere activiteiten.
Na de releaseparty zal de tape gratis te downloaden zijn op www.streetvoices.nl





Contact:
Rik Janssen
06-12703455
rik@streetvoices.nl
www.streetvoices.nl
-----------------------------------------------
De Release vind plaats in:
MFC NoLIMIT
Geldershoofd 80
1103 BG Amsterdam Zuidoost
(Ganzenhoef, vlak naast metrostation)


 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0109 sec.