Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
DJ_EZD
Shit is Bangin' / Represent Agency
Gepost door DJ_EZD op donderdag 25-03-2010 om 09:51:16
Hiphop organisatie Boogiedown Breda maakt op 2 april festival line-up bekend

Op Goede Vrijdag 2 april organiseert Stichting Boogiedown Nederland in cultureel podium De Wasserette, gelegen aan Vlaszak 2 te Breda, de officiële pre party voor het hiphop festival Boogiedown Breda 2010. Tijdens deze avond maakt de hiphop organisatie de volledige line-up voor de derde editie van het gratis hiphop festival Boogiedown Breda bekend. Naast de bekendmaking van het festivalprogramma wordt gelijktijdig de gloednieuwe en verbeterde website van de origanisatie gelanceerd. Dit kan natuurlijk niet beter dan in de vorm van een muzikale avond met optredens van zowel regionaal als internationaal hiphop talent. De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 7,00 euro.

De invulling van de Boogiedown pre party bestaat uit live optredens van de Brabantse rapper Timmietex en de uit New York overgevlogen hiphop revelatie Cymarshall Law. Oftewel een garantie voor een vermakelijke hiphop avond met kwalitatief hoogstaande en energieke live shows. De Shit is Bangin’ DJ’s DNS en EZD zullen er met hun platenkeuze daarnaast voor zorgen dat tijdens deze avond zowel de gouden oude hiphop klassiekers als de nieuwste club-bangers uit de luidsprekers knallen. Bekendmaking van het festival programma zal worden gedaan door Bashful, de host van de avond.

Timmietex timmert als Tilburgse rapper inmiddels alweer 9 jaar onafgebroken hard aan de weg. Onlangs verscheen zijn debuut album “Tantu Spange Tatta”, die gratis te downloaden is op zijn persoonlijke website www.timmietex.nl . Cymarshall Law stond daar ineens uit het niets en onaangekondigd op het podium tijdens de eerste editie van festival Boogiedown Breda. Hij had destijds afgesproken met collega rapper Wordsworth die op dat moment op tour was in Europa met de formatie eMC en in 2008 als internationale hoofdact het festival Boogiedown Breda afsloot. Twee albums en een aantal samenwerkingen met gerenommeerde mc’s als KRS-One, Jean Grae en Sean Price rijker, komt Cymarshall Law nu opnieuw naar Breda om zijn onlangs verschenen “Creator’s Kid EP” te promoten. Hij wordt bijgestaan door DJ Lord Faz uit Frankrijk, met wie hij onlangs samen de mixtape Beat Trotterz Volume 2 uitbracht. DJ’s DNS en EZD staan er om bekend om tijdens hun maandelijkse Shit is Bangin’ avonden in café de Speeltuin het publiek op een dansbare mix van hiphop, funk, reggae, rock en jazz te trakteren. Op vrijdag 2 april zullen ze in cultureel podium de Wasserette enkel en alleen de beste hiphop klassiekers, de nieuwste club-bangers en strictly underground funk plaatjes in de mix gooien om het geheel muzikaal te omlijsten. De avond wordt gepresenteerd door Bashful.

De Boogiedown Breda pre party wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Breda.

 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0066 sec.