Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Hof van Jaeden
Koning der Armen
Gepost door Hof van Jaeden op vrijdag 26-03-2010 om 11:37:05
<b>Tweetakt Festival met J.A.E., Blaxtar, Diggy Dex en DJ Skidz</b>

26 maart
De Neude, Utrecht
20:00u
GRATIS!

<b>The Spot</b>
Tweetakt vroeg Master Surreal een avond te organiseren waarvan de kassen uit hun voegen zouden barsten. Vandaag is het zover. Maar hij doet het niet alleen: Blaxtar en Ill Skill Squad hebben masterclasses gegeven, waarvan vanavond het resultaat te zien en te horen is. Ook Diggy Dex, J.A.E. en DJ Skidz komen langs op The Spot.

<b>J.A.E.</b>
We kennen J.A.E. van het Utrechtse hiphoptrio Stropstrikkers. Na het opheffen van de Strikkers heeft hij bepaald niet stil gezeten. Hij lanceerde zijn eigen label ‘Hof van Jaeden’ en zijn eerste album ligt in de winkel.

http://www.hofvanjaeden.com

<b>Diggy Dex</b>
Sinds 2000 actief met de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C. Dit resulteerde in twee albums, twee singles, een handvol videoclips&nbsp; en optredens op Lowlands, de Uitmarkt, Planet Rock en alle bekende podia in Nederland en Belgi&euml;. Hij scoorde vorig jaar een knaller van een hit met het nummer ‘Fantastig toch’ met de Vlaamse zangeres Eva de Roovere.

http://www.diggydex.nl

<b>Blaxtar</b>
In 2006 won hij De Grote Prijs van Nederland. Blaxtar heeft inmiddels twee albums uitgebracht en een derde is in de maak. Zijn eigen muzieklabel Raen Music is uitgegroeid tot compleet cultureel platform Raen Industries.

http://www.blaxtar.com

<b>DJ Skidz</b>
Sinds 2005 een bekende in de Utrechtse hiphopscene. De Stijl van Skidz is begonnen als strictly hiphop, maar is met de jaren overgegaan naar uitstappen naar Soul, Jazz &amp; Funk.
----------------------------------------
Check www.hofvanjaeden.com!
Vent
Gepost door Vent op vrijdag 26-03-2010 om 15:00:13
hoe laat JAE en diggy dex?
ik wandel wel ff langs mannnn
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0074 sec.