Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
TinTin Gepost door TinTin op donderdag 22-04-2010 om 12:35:12
Koninginnedag traditie! Nu met hele grote naam: Noisia!

Na twee eerdere succesvolle edities gaat het in 2010 tijdens Koninginnedag wederom los met Subtopia.

Line-up
Noisia
dB
Phuture-T
Silvafonk
Default

Noisia is bezig met geschiedenis schrijven. De drie uit Groningen afkomstige, jonge producers worden al in één lijn genoemd met grote namen als Pendulum. Ze beschikken dan ook over een keiharde en bombastische sound en staan op alle grote festivals deze zo mer. Deze editie van Subtopia, gewoon in Amersfoort.

Vanuit hun liefde voor drum ’n bass, rap en R&B ging het trio, bestaande uit Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger, langzaam maar zeker andere stijlen binnen de beats & pieces opzoeken. Wees dan ook niet verbaasd wanneer je af en toe een lekker vette flard hiphop en breakbeat door de luidsprekers hoort knallen.

Noisia heeft op bekende labels muziek gemaakt zoals Renegade Hardware en Moving Shadow. Hun eerste release dateert van 2003, inmiddels telt hun discografie ongeveer vijftig releases.

De beats van Noisia slaan over de hele wereld aan en de dj’s touren door Europa, Australie, Nieuw-Zeeland en Amerika. Noisia bij Subtopia staat garant voor een keiharde avond met de perfecte breakbeats en een pit tot aan het plafond.

22:00 - 04:00 uur
www.podiumdekelder.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.005 sec.