Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
hiphopmetro Gepost door hiphopmetro op donderdag 22-04-2010 om 15:19:02
Entree 5,00 euro
Aanvang 19:30 uur

Voorjaar 2010 gaat alweer de 9e editie van de Spin Off van start. Er  worden o.a. voorrondes gehouden in Groningen, Hengelo, Almere, Amsterdam, Utrecht, en Eindhoven. De finale zal plaatsvinden op 26 juni in de Rabozaal van de Melkweg / Stadsschouwburg in Amsterdam. De winaars van de trio en crewbattles winnen een reis, verblijf en deelname aan de jubileumeditie van Evolution (een van de grootste breakdance evenementen) in New York, USA.
Het event bestaat uit de volgende categorieën:
Duo t/m 14 jaar
Groepbattles
Soultrain Line
3 tegen 3
De beste b boys én b girls gaan ‘battelen’ om de volgende titels:beste trio en beste crew. De jongste breakdansers kunnen deelnemen aan duo battles t/m 14 jaar. Geinspireerd op het populaire Amerikaanse televisieprogramma uit de jaren 70 Soul Train is er dit jaar een nieuwe wedstrijdcategorie voor stand-up dansers geïnspireerd op de Soul Train Line uit dat gelijknamige televisieprogramma.De battles en optredens worden omlijst door DJ’s, VJ’s en gastoptredens. Ook als je zelf niet mee 'battelt' is dit een evenement waar je zeker bij moet zijn
Opgave voor de battles: trix@spin-off.nu

Meer info:
http://www.metropool.nl/agenda.asp?EvenementID=350&maand=5&jaar=2010&dag=21
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0072 sec.