Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
seifer Gepost door seifer op maandag 17-05-2010 om 23:31:56
<i>P3 Purmerend:</i>

ZWARTLICHT:


Zwart Licht staat voor al het zwarte dat in een goed daglicht geplaatst wordt. Zwart Licht staat voor tegenstrijdigheid. Zwart Licht staat voor hiphop, de MC en de DJ, de essentie, Akwasi en Hayzee. Zwart Licht wordt live aangevuld door Leeroy, een nog jongere MC met meer delivery, flow en stamina dan menig Nederlandse rapper. Niet voor niets werd hij door Jiggy Dje, TLM, Venz, Man!e, Djef en andere al verkozen tot juryfavoriet bij de ML75 Contest met zijn track Back-Up Staat Klaar. Leeroy liet wat verschrikkelijk vette shizzle horen op het album Bliksemschicht, dat vorig jaar uitkwam. Na Bliksemschicht zal Zwart Licht Leeroy introduceren op zijn debuut-EP genaamd; Leeroy Draait . Inmiddels heeft Hayzee getekend bij Appletree Records en studeert Akwasi aan de Toneelacademie in Maastricht.

DRET EN KRULLE


Afkomstig uit de K-buurt van Amsterdam Zuidoost, met roots in Suriname begonnen Dret &amp; Krulle (winnaars GPNL 2009) hun rap carri&egrave;re 5 jaar geleden in de rapformatie de Vaderloze Troepe (VLT). Het eerste wapenfeit was het nummer en videoclip ‘Meer Vuur!!!’ op de Bijlmer Style compilatie ‘De Straten van Zuid-Oost’. Ondertussen hebben de mannen niet stil gezeten. Studiosessies &amp; optredens bij het populaire hiphop programma101Barz,optredens in o.a de Paradiso &amp; de Bitterzoet,Rokkesteen, Eurosonic 2010 en Definitie van dopeheid. Met de EP New Skool Mc's die inmiddels al meer dan 100.000 maal gedownload hebben Dret &amp; Krulle (winnaars GPNL 2009) laten zien dat HipHop uitAmsterdam Zuidoost in opmars is. De hit Verder van deze laatste EP, is door Teemong visueel vertolkt tot een videoclip en verworden tot officieuze 'Zuidoost anthem'. Ondanks het feit dat Dret &amp; Krulle nieuwkomers zijn in de scene, lijken deenergieke live optredens in hun bloed te zitten. Deze hongerige rap formatie is naam aan het maken in binnen- en buitenland,zo gaven ze onlangs nog een frisse show op het Tremplin Festival in Marokko. Het duo Dret &amp; Krulle is dan ook een act waar muzikaal Nederland niet meeromheen kan!
----------------------------------------------------------------------

Wanneer: 22 Mei 20:00 (kleine zaal)
Waar: P3 Purmerend
Schade: € 11,50
----------------------------------------------------------------------

Kaartverkoop kan aan de deur of je kan het ook online bestellen www.p3purmerend.nl

I will be there
----------------------------------------
represent I'm tah oen with tha gun
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0064 sec.