Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
KRStarr
Back in business
Gepost door KRStarr op vrijdag 16-07-2010 om 22:49:37
bron state & drumpatroon:

<b>M.O.P. komt naar Almere</b>

Op zondag 15 augustus vindt het eendaagse hiphopfestival &quot;Drumparktroon&quot; plaats in het Beatrixpark, Almere. Stichting Twisted en Drumpatroon organiseren deze eerste openlucht editie van de welbekende 'Drumpatroon' evenementen op het gebied van hiphop en straatcultuur. Hoofdact van het gratis toegankelijke festival is de Amerikaanse rapgroep M.O.P.

Drumparktroon is een eendaags openlucht festival wat als platform fungeert voor verschillende vormen van straatcultuur en hiphop. Drumparktroon wordt gehouden op het evenemententerrein aan de Beatrixpromenade in het Beatrixpark. Naast hiphop is er tevens ruimte voor soul, jazz, reggae, dubstep, grime, crunk en andere onderbelichte genres. De rode draad blijft echter hiphop. Dat is eveneens terug te zien in de exposities, stands en aankleding. Behalve van het muziekpodium wil Drumparktroon vooral de bezoekers laten genieten van de ontspannen sfeer.

Dat resulteert in een divers programma waarbij het muziekpodium zal worden gedirigeerd door de vaste Drumpatroon DJ’s; Snef, G, Stefanovici en De D. Hun draaikunsten zullen worden afgewisseld met optredens van de getalenteerde rappers Psicho, Mitss, Kapthijn (Almere), OSC, Koppijn en Fabius (Lelystad). In een speciale showcase zullen zij etaleren waarom zij op dit moment de meest relevante hiphop acts uit Flevoland zijn.

Tot slot maken de Amerikaanse zwaargewichten Lil’ Fame en Billy Danze van de legendarische rapgroep M.O.P. het programma compleet met een uitgebreide show waarin hiphopklassiekers als Cold As Ice, World Famous en Ante Up het festivalterrein onherroepelijk tot een feestende massa zullen omtoveren. De uit New York afkomstige groep bezoekt Europa speciaal voor het optreden op Drumparktroon. Het is dan ook het enige optreden van M.O.P. in Nederland.



Naast het muziekpodium zal er een expositieruimte worden ingericht waarin verschillende beeldkunstenaars hun werk tentoonstellen. Zo is er fotografie door Floor Klinkhamer en Marian Genet, een modepresentatie van Angela Link, een streetart expositie door MLSS, werk van graffiti veteraan Timer, graphics door Artist &amp; Design en illustratief werk van VJ Aineko te zien.

Stichting Twisted en Drumpatroon vinden het belangrijk om naast vermaak ook een podium te bieden aan jonge, talentvolle artiesten op het gebied van straatcultuur. Secundaire doelstelling is jongeren inspireren om zelf initiatieven te nemen en een eigen invulling te geven aan hun wensen op cultureel gebied.

Zondag 15 augustus presenteren Stichting Twisted en Drumpatroon tussen 13.00 en 20.30 uur ‘Drumparktroon’ in het Beatrixpark, Almere. Toegang tot het evenement is gratis. Bekijk voor meer informatie en een routebeschrijving www.stichtingtwisted.nl en www.drumpatroon.nl.

Drumparktroon
Zondag 15 augustus
Beatrixpromenade 2, Almere
13.00 – 20.30 uur / Gratis toegang

Live: M.O.P. (USA), Mitss, Kapthijn, Psicho, OSC, Koppijn, Fabius
DJ’s: Snef, G, Stefanovici, De D

Expo: Floor Klinkhamer, Artist &amp; Design, MLSS, Angela Link, Timer, VJ Aineko, Marian Genet

BE THERE!

Beatrixpark is 10min lopen vanaf Centraal Station en fucking chill. Voor mij 3min. van huis, te nice
----------------------------------------
BBRRAAPPPP!!!!
KoenakadeJager Gepost door KoenakadeJager op vrijdag 16-07-2010 om 22:54:41
verse chick
Liquid
Gepost door Liquid op vrijdag 16-07-2010 om 22:58:31
OSC, Koppijn en Fabius ken ik niet (komen uit Lelystad), maar Psicho, Mitts en Kapthijn (Almere) zijn zeker het checken waard. MOP is natuurlijk sowieso keihard en het schijnt dat er nog een (nationale) act komt. De locatie is in ieder geval heel erg tof dus ben daar wel te vinden!
----------------------------------------
It's called the American Dream because you have to be asleep to believe it.
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op vrijdag 16-07-2010 om 23:22:47
Quote:
KRStarr schreef op 16-07-2010 @ 22:49
laten genieten van de ontspannen sfeer.


Haha, M.O.P. en een ontspannen sfeer.
Take rings off, take chains off.
Fool what you want, your life or your jews?
Het is wel een eind weg, maar misschien ben ik er wel bij.
Benfiquista
...
Gepost door Benfiquista op zondag 18-07-2010 om 14:00:14
Gruwelijk!
----------------------------------------
...
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0114 sec.