Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
wceindhoven2010 Gepost door wceindhoven2010 op donderdag 05-08-2010 om 13:51:52
Yoo mensen,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord vindt het World Fitness & Hip Hop Championships 2010 dit jaar plaats in Nederland! Internationale Hip Hop Crews komen van 19 tot en met 23 oktober hun allervetste moves showen in Eindhoven! Met ruim 1000 deelnemende atleten verspreid over de hele wereld gaat dit evenement knallen als nooit tevoren!

Als voorproefje vindt er op zaterdag 16 oktober 2010 een supertoffe Hip Hop demo plaats in het centrum van Eindhoven. Hip Hop teams zullen hier hun moves demonstreren om het langslopende publiek alvast enthousiast te maken voor het aankomende WK.

Voor deze Hip Hop Demo zijn wij op zoek naar enthousiaste teams die graag hun indrukwekkende moves en talent showen aan het passerende publiek. De Demo vindt plaats op zaterdag 16 oktober met korte optredens van 11:00 tot en met 15:00.

Lijkt jou dit een uitgelezen kans om jezelf te tonen voor een groot publiek? Reageer en zet Eindhoven op stelten! Ook als je zelf geen interesse hebt maar wel een vriend/vriendin/team weet met belangstelling, laat het ons weten!!

Aanmelden of vragen naar verdere informatie kan door even een berichtje terug te sturen of door een mailtje te sturen via het volgende mailadres: info@wceindhoven2010.com

We hopen van jullie te horen zodat we er een groot succes van kunnen maken!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0111 sec.