Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
D_Original
Sjawel Sjeweet
Gepost door D_Original op donderdag 26-08-2010 om 11:00:21
"Ros en Hayz: Deux Deux!" De samenwerking tussen Rosco van Zo Moeilijk en Zwart Licht-producer Hayzee krijgt een vervolg. Onder de naam Deux Deux gaan de heren werken aan een album. Om de interesse warm te houden presenteren ze vandaag bij 3VOOR12 de nieuwe single en video Superbad. Binnenkort lekken ze nog een video en later dit jaar een gratis EP. Volgend jaar willen ze een album opnemen en uitbrengen.



Zo Moeilijk debuteerde in 2008 met Nijmeegse Modo en het Amsterdamse Zwart Licht dropte vorig jaar Bliksemschicht. In december 2009 stond er ineens een track van Deux Deux op Winne’s So So Lobi mixtape. Het blijkt nu dus geen eenmalige samenwerking. De twee werken op afstand aan tracks, soms zoeken ze elkaar op. Rosco: “Gisteren was Hayzee nog hier. Wanneer je echt op één lijn wil komen, is het goed elkaar soms te spreken. We liggen elkaar goed, zijn beiden rustige jongens.”

Ook de opnames van het album heeft geen grote haast. Dat kan ook niet daar beide heren nog even druk zijn met de eigen formaties. “Het nieuwe album van Zo Moeilijk is bijna af,” vertelt Rosco. “In november leveren we het in en dan komt het begin 2011 uit. Gewoon weer bij Top Notch inderdaad.” Voorzichtig durft Rosco al wat nieuw materiaal aan bevriende muzikanten te laten horen. “Sticks heeft bijvoorbeeld al veel gehoord. Men noemt het stukken volwassener en professioneler. Dat is natuurlijk een stap die je hoopt te zetten met een nieuw album.” Hayzee is nog even druk met Zwart Licht dat binnenkort de nieuwe EP No Juju presenteert.

Net als Domme Jongen van So So Lobi is ook deze nieuwe single weer behoorlijk laid-back. Heel anders dan de Zwart Licht-producties van Hayzee. Rosco: “Wanneer Hayzee me wat beats stuurt kies ik uit mezelf de rustige opzetjes er uit. Hij reageert daar weer op door meer in mijn richting te produceren. Zo ontstaat er een eigen Deux Deux geluid. Hayzee is echt een belachelijke producer. Hoe hij een beatje zet is bizar om te zien. Dan zit hij scheef met één hand wat in te spelen en hoor je zoveel muzikaliteit en soul terug, bizar.”

Eerder liet Deux Deux al van zich horen op de So So Lobi mixtape met de track "Domme Jongens"


[ Dit bericht is gewijzigd door op 26-08-2010 @ 11:00:55 ]

----------------------------------------
boys dragen uggs, afgezakte skinny jeans
voelen zich hip hop in een played out urban scene
Bizzy_D
silly bitch
Gepost door Bizzy_D op donderdag 26-08-2010 om 11:12:24
Hard, hij klinkt echt relaxt maar waarom dit niet droppen aan het begin van de zomer
kijk uit naar het plaatje
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0065 sec.