Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
sammy-y Gepost door sammy-y op donderdag 09-09-2010 om 15:20:34


Op zondag 12 september komen alle elementen van hiphop samen tijdens I LOVE HIPHOP in Den Haag. Dit gratis festival op het terrein van BINK36 heeft met haar internationale line-up een breed en gevarieerd programma. Rappers, graffitikunstenaars, breakdancers en dj’s uit de VS en Europa treden op. Daarmee zijn alle basiselementen van hiphop vertegenwoordigd.

Main Stage:
De Main Stage is een van de vier areas van I LOVE HIPHOP. Hoofdacts dit jaar op de Main Stage zijn Sadat X en AG. Beide Amerikaanse rappers zijn als sinds jaar en dag populaire artiesten in hun thuisland. Naast deze topacts geven DuvelDuvel, Joe Kickass en Kingsize een show op de Main Stage.

Wilde Westen Podium:
Ook jonge, lokale muziektalenten krijgen op I LOVE HIPHOP een podium. Op het Wilde Westen Podium brengen onder andere Mohcain, M-ey, Uzi en Omega en hun crew hun nieuwste muziek aan het publiek.

Jammin On Beat:
Naast muziek is ook Jammin On Beat een belangrijk onderdeel van I LOVE HIPHOP. De finale van deze Europese breakdance battle zal op het festival plaatsvinden. De b-boys die zijn doorgebroken tot de finale komen uit verschillende Europese landen. 16 crews en 16 solodansers battelen om de eer en de prijs.

Bomb The Planet:
Op het festivalterrein worden wanden geplaatst waar een bont gezelschap graffitiartiesten een ‘piece’ (wandkunstwerk) maken. Kunstenaars uit verschillende delen van Europa zijn uitgenodigd om I LOVE HIPHOP extra kleur te geven.

Do you LOVE HIPHOP?
Van 12.00 tot 22.00 uur kun je I LOVE HIPHOP bezoeken op het terrein van de BINK36 in Den Haag. Toegang is gratis. Kom op zondag 12 september naar Den Haag voor een mooie
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0084 sec.