Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
BlackWizard Gepost door BlackWizard op woensdag 03-11-2010 om 16:47:12


Op 18 december staat de Eindhovense rapper Fresku in Escape. De jonge rapper valt op door zijn intense voordracht, waarin de lettergrepen elkaar in duizelingwekkend tempo opvolgen.

Fresku, uitgesproken als ‘friskoe’, is Antilliaans voor ‘brutaal’. Begin 2006 doet hij deze naam eer aan wanneer hij bij een open mic-sessie het podium beklimt. Organisator Kareemineel neemt vanaf dat moment de rapper onder zijn hoede en vormen ze samen het duo Zwarte Schapen.

December 2008 zet Fresku zich definitief op de kaart met zijn track Kees, een als brief aan platenbaas Kees de Koning verpakte aanklacht tegen de muziekindustrie. Binnen 24 uur krijgt hij een persoonlijk telefoontje van Kees de Koning en wordt hij alom geprezen als de nieuwe Nederlandse hiphop-belofte. Fresku zet zijn handtekening onder een platencontract bij Top Notch en begint te werken aan een debuutalbum.

In Escape zal hij zijn nieuwe songs ten gehore brengen aan het Veenendaalse publiek. Een avond die je als hiphop-liefhebber niet mag missen. Support is er van rapper Roelant 'Roelie Vuitton' Haak, o.a. bekend van zijn groep Blocnotes.

Datum: 18 december 2010 20:30 - 01:30

Kosten Vvk € 8 / Deur € 10
Voorverkoop bij alle Primera filialen in Nederland en online via link:

[url]https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=42803[/url])
BlackWizard Gepost door BlackWizard op maandag 06-12-2010 om 12:04:43
Over 2 week alweer! Wees erbij met je tickets voordat het uitverkoopt!

Extra (Veenendaalse) supports zijn:

DJ Solow
J-Mall

en

R.Kay & Brazz
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0071 sec.