Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
musicmanagement Gepost door musicmanagement op donderdag 18-11-2010 om 11:10:02
Beste mensen,

We weten het allemaal, de platenverkoop is al jaren dalende. De redenen die hieraan ten grondslag liggen zijn uiteenlopend en complex. Vaak wordt de beschuldigende vinger gewezen naar het illegaal downloaden van muziek. Ongeacht de voor- en nadelen van downloaden is het duidelijk dat de muziekindustrie snel verandert. Om als artiest goed om te kunnen gaan met deze veranderingen zijn nieuwe inzichten hard nodig.

Wij, een groep afstuderende Music Managers, proberen meer inzicht te creëren in muziekconsumptie en nieuwe vormen daarin. Momenteel voeren we onderzoek naar de ontwikkeling van abonnementsmodellen voor artiesten. Door het invullen van deze enquête help je bij de ontwikkeling van een abonnementsmodel in de muziekindustrie. We willen erachter komen wat jouw wensen en meningen zijn ten opzichte van een abonnement op muziek. Hoe ziet jouw ideale abonnement op muziek eruit?

Met dit systeem kunnen we er wellicht voor zorgen dat de muzikanten en auteurs beloond kunnen worden voor hun muzikale meesterwerken. Tegelijkertijd investeer jij daar op deze manier aan mee en je krijgt er ook nog iets voor terug! De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt voor de onderzoeksanalyses. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.
[b]
http://bit.ly/enqueteabonnementmodellen[/b]

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de enquête!
Als dank maak je kans op een CD- of concertbon!!

Vriendelijke groet,

Music Management, jaar 4
MuSS070
KNVB MAFIA!
Gepost door MuSS070 op donderdag 18-11-2010 om 11:43:15
Waardeloze enquête. Wel ingevuld. Succes.
----------------------------------------
life is just life, who the hell gives a fuck
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0062 sec.