Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
rl69 Gepost door rl69 op woensdag 24-11-2010 om 15:23:39
Komende maandag alweer, maar toch wel even het vermelden waard natuurlijk:

Maandag 29 November:

Necro (US)
+ DJ SueSide
+ Host: Lentini

Open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets: 20 euro



Meer info & tickets:
http://www.013.nl/event/3403_necro
Museic Gepost door Museic op dinsdag 30-11-2010 om 23:40:30
Maandagmiddag: het begint te sneeuwen, steeds harder totdat er 875 KM file staat op de Nederlandse wegen. Zal het gaan lukken om op tijd in 013 te zijn? Het lukt! 1-0
Bij binnenkomst zijn er nog niet heel veel mensen en Dj Sueside draait zn plaatjes in de kleine zaal alvast warm.
Vanwege het winterse weer heeft Mike geregeld dat de heren om 21.30uur beginnen zodat de bezoekers uit o.a. Amsterdam ook nog kunnen meegenieten van de show. En wat voor n show!
Necro en (backup) rapper Mr Hyde komen op en proberen te boel op te hypen. Na ieder nummer merken ze dit ook op en gebeiden de mensen een pit te bouwen. Dit gebeurt onder een handjevol bezoekers, maar echt opgehypt werd het publiek niet (op n paar enkele die-hards na) dat was het enige minpuntje, De show zelf was supervet. Necro rapte strak en duidelijk verstaanbaar. Mr Hyde deed ook nog een solotrack. Bij het nummer Who's your daddy werden 2 meisjes het podium op gevraagd en toegerapt/bespeeld/of whatever. Dit was echt te komisch. Aan het einde van de show leek het publiek ineens wakker te worden uit hun maandag-dip en zeker bij het nummer youre fucking head split ging toch ineens de zaal los.
Helaas was het toen alweer het einde van de show, maar het was echt n retevette show. Mocht Necro toch weer eens naar NL komen: gaat dat zien! dubbel en dwars de moeite waard!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0118 sec.