Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Backpackage Gepost door Backpackage op zaterdag 08-01-2011 om 16:23:26
MIXED UP, 28 JANUARI 2010

Mini-festival met:
Sinister Souls ft. live muzikant (dubstep)
Sinister Souls is een producerduo uit Utrecht.
Buiten dubstep brengen ze ook drum 'n bass, breakcore en techno.
En zeker na het checken van hun Borderline EP, is het overduidelijk dat ze Den Bosch omver gaan blazen.
www.sinister-souls.nl

Dret en Krulle ft. live muzikant (hiphop/grime)
De Grote Prijswinnaars van 2009 en zijn bekend van dé hiphoptrack van 2010: Verder en hun recente nummer met de Bossche hiphoppers Cartes en Kleine Jay,'Kampioenen'. Ze brengen een gevarieerde sound van grime tot hiphop en zelfs wat dubstep. Dit moet je wel voelen.

Tastic ft. live muzikant (hiphop)
Niet voor niets verkoos Statemagzine Tastic tot Rookie of the Year. Deze upcoming MC dropte in juni zijn EP: Gaatiedatzegge, die zeer goed werd ontvangen. Tastic maakt echte boombap shit die je wel dwingt tot het knikken van je kop.

The Fuss (pop/rock)
The Fuss is een band bestaande uit zes man, die elkaar in 2006 hebben gevonden in 's-Hertogenbosch. The Fuss gebruikt invloeden uit funk, rock, jazz, pop en blues en vormt dit tot een swingend eigen geheel.
In oktober releaste The Fuss hun eerste EP: ´This is what The Fuss is all about´. Dus reden genoeg om deze getalenteerde band aan Den Bosch zich te laten horen.
www.thefuss.nl

Killian ft. koor (hiphop)

The Barefoot Trilbies
The Barefoot Trilbies zijn vier jonge muzikanten, bij elkaar gebracht door hun liefde voor muziek. Met hun eigen werk zorgen ze voor een energieke mix van rock, blues en funk. Live spelen is hun ding, en ze gaan dan ook helemaal los. De volwassen jazzy stem van Joia, de stuwende baslijnen van Bas, de agressieve drums van Ruben en het sprekende gitaarspel van Tjebbe vormen een geheel en zijn kenmerkend voor de sound van de band. Live spettert het plezier er vanaf en stil blijven staan is dan ook niet de bedoeling. Hun sound is vooral beïnvloed door de 60's en 70's rock, maar ook de hedendaagse muziek is voor hen een grote bron van inspiratie. Samen weten ze dit tot een eigentijdse frisse sound te vormen. The Trilbies moet je niet alleen horen, je moet ze ERVAREN!


Winnaar Voor Talent Wordt Geklapt (showcase)
www.voortalentwordtgeklapt.nl/

Resisent DJ: Dubjunk (dubstep) (Glow - Trigga)
soundcloud.com/dubjunk

MEER ACTS VOLGEN!

De meeste acts-band zullen samenspelen met jonge muzikanten van De Muzerije. Naast muziek valt er ook verder van alles te beleven, dus tussen de bands door of als het even je ding niet is: je verveelt je niet!

Zo is er o.a. Openbaar Kabaal, een ruimteconcert van Jitske Blom & Thomas Rutgers.
http://www.thomasrutgers.nl/

Host: Ibarra (Nederlands kampioen beatboxen

Entree: E5,-
Zaal open: 19.30u
Aanvang: 20.00u
Eind: 02:00u
Voor 22.00u binnen: 1 consumptie gratis
De Muzerije
Hinthamerstraat 74
Den Bosch
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0072 sec.