Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
nhpoplive
Gepost door nhpoplive op vrijdag 21-01-2011 om 10:25:07
NH-Pop Live is het platform waar gezocht wordt naar de meest talentvolle acts uit de provincie Noord-Holland. NH-Pop Live is dan ook de plek waar je als Noord-Hollandse artiest (band, singer-songwriter, rapper, etc) een profiel op aan moet maken als je jezelf een beetje serieus neemt. Want NH-Pop Live kan je veel bieden:

* Showcases op Noord-Hollandse kernpodia
* Studio opname in E-Sound
* Samenwerking professionele producer
* Productie videoclip
* Masterclasses – Coaching
* Toursubsidie
* Optreden in Paradiso

Dit jaar is het alweer de derde editie van NH-Pop Live plaats. Tot zondag 27 februari kunnen alle acts uit Noord-Holland, die eigen werk maken, zich weer inschrijven voor NH-Pop Live. Kijk op de site voor de voorwaarden. Door een profiel aan te maken op de site doe je als act automatisch mee aan NH-Pop Live.

Van alle inschrijvingen worden er 16 acts geselecteerd die meedoen aan het showcasetraject. Hiervan belanden uiteindelijk 5 acts in het natraject waarbij ze geholpen worden een goede stap voorwaarts te maken.

check de site: www.nhpoplive.nl
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.012 sec.