Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Weazel
Gepost door Weazel op woensdag 23-02-2011 om 22:23:30
Kom dit net tegen
28 Mei Ahoy Rotterdam'' The Netherlands will host their first annual Bridgin' The Gap festival this spring

The edition of Bridgin the Gap will take place on May 28th 2011 in Ahoy Rotterdam. The Nas-inspired event will be the biggest Hip Hop festival in the Netherlands, boasting a handful of Hip Hop veterans as well as some local talent.

Artists confirmed for the festival are Wu-Tang Clan members and affiliates Ghostface Killah, Raekwon, U-God, Street Life, DJ Mathematics, Cilvaringz and La the Darkman (making his first European appearance). Former Juice Crew member Masta Ace is also on the bill, as are Duck Down's Sean Price and Smif N Wessun.

Rounding out the performers from the US are Slum Village and dead prez. Dutch performers include Pete Philly, La Melodia, Turk & FS Green, Jiggy Dje, Cartes & Kleine Jay, Hef, Fresku , DJ DNS and GMB (Gerry Mendes).

Of course, all elements of Hip Hop will also be on display at the fesival

Bevestigde namen zijn:


Wu-Tang Clan Members, Ghostface Killah, Raekwon, U-God, DJ Mathematics, Streetlife, Pete Philly, Dead Prez, Sean Price, Smif-N-Wessun, Slum Village, Masta Ace, Fresku, Jiggy Dje, HEF, Turk & FS Green, DOPE D.O.D., La Melodia, Cartes en Kleine Jay, DJ DNS, Joe Kickass, Secluded
dap
038
Gepost door dap op donderdag 24-02-2011 om 08:01:22
jep nice! probeer aanwezig te zijn, heb er wel een hard hoofd in dat ze allemaal ook echt komen
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 24-02-2011 om 09:10:36
Rotterdam is toch wel heel erg ver, gaan we hier nog met auto's heen Grûnningers?
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Jos de Boss
Jops
Gepost door Jos de Boss op vrijdag 04-03-2011 om 20:27:32
Harde line-up, kunnen we best eens even gaan kijken.
----------------------------------------
Jos de Boss
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op vrijdag 04-03-2011 om 20:58:42
Quote:
Jspr schreef op 24-02-2011 @ 10:10
Rotterdam is toch wel heel erg ver, gaan we hier nog met auto's heen Grûnningers?


heel graag.
dap
038
Gepost door dap op vrijdag 18-03-2011 om 15:11:56
Prijs tickets Bridgin’ the Gap verlaagd
Enkele hiphop artiesten gecancelled

Quote:
Goed nieuws voor alle hiphop fans: het grootste indoor hiphop festival van Nederland, Bridgin’ the Gap, heeft de prijs van haar tickets verlaagd en het evenement daarmee nog toegankelijker gemaakt. Nog meer fans kunnen nu op 28 mei 2011 genieten van bekende artiesten, als Pete Philly, Masta Ace, DOPE D.O.D en Wu-Tang Clan members - waaronder Ghostface Killah, U-God en Raekwon.

De reden van de prijsverlaging is helaas wat minder leuk. “Vanwege milieuvoorschriften bleek een vierde podium voor het festival voor ons dit jaar niet mogelijk”, laat de organisatie weten. “In goed overleg met alle betrokken partijen hebben we besloten om dit podium te laten vervallen. Met het gevolg dat er een aantal van de geplande artiesten niet op zullen treden.” De huidige line up van de eerste editie van Bridgin’ the Gap ziet er overigens nog steeds spetterend uit. Zo kunnen hiphop liefhebbers optredens verwachten van onder meer Masta Ace, Fresku, Pete Philly, DOPE D.O.D, La Melodia, Smif-N-Wessun, Sean Price en Dead Prez. De volledige line up en informatie over de artiesten kun je vinden op www.bridginthegap.nl.

Door deze jammer genoeg noodzakelijke aanpassing van de line-up wordt door de prijsverlaging van het grootschalige hiphop festival in Ahoy wel weer een stuk toegankelijker gemaakt. Nadat het nieuws over de eerste editie van Bridgin’ the Gap bekend werd, kwamen er vele enthousiaste berichten binnen bij de organisatie. Voor veel hiphop liefhebbers bleek de prijs echter toch wel wat hoog. De toegangsprijs van het festival is nu verlaagd van € 62,50 naar € 47,50. “Mensen die hun ticket voor de oude prijs hebben gekocht krijgen het teveel betaalde bedrag terug”, verzekert de organisatie. “Hier hoeft niemand zich zorgen over te maken, we gaan dit allemaal netjes regelen.” Het vervallen van het vierde podium houdt echter ook in dat er nu minder tickets beschikbaar zijn. Om teleurstellingen te voorkomen wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met het aanschaffen van de kaarten.
Nickert
boss
Gepost door Nickert op vrijdag 18-03-2011 om 16:06:56
Ze verkochten dus amper kaarten. Gaat ze nu nog steeds niet lukken.
dap
038
Gepost door dap op maandag 28-03-2011 om 15:32:59
Bridgin’ the Gap festival geannuleerd wegens tegenvallende kaartverkoop

Vanwege de tegenvallende kaartverkoop komt het initiatief van Bridgin’ the Gap om Europa’s grootste indoor hiphopfestival neer te zetten te vervallen. Dit ondanks het enthousiasme van de organisatoren, de grote inspanningen en de vele positieve berichten uit de hiphop wereld.

De organisatie van Bridgin’ the Gap betreurt het feit dat het festival niet door kan gaan. “Ondanks alle positieve berichten en de steun van onze (media)partners kwam de kaartverkoop gewoonweg niet op gang”, laat Monique van Melle, één van de directeuren, weten. “Het financiële risico werd hierdoor te groot en we moesten het besluit nemen om te annuleren”.

Tegenwoordig is een tijdige kaartverkoop mede noodzakelijk om een evenement als Bridgin’ the Gap verder te kunnen organiseren. “Het is goed om te horen dat mensen van plan zijn om een ticket te kopen maar we kunnen niet tot het laatste moment afwachten of dat ook echt gaat gebeuren. Dat risico is helaas te groot”, aldus van Melle.

Het enthousiasme waar de organisatoren mee begonnen zijn om een mooi festival voor hiphopliefhebbers neer te zetten is nog niet weg. “We hadden er graag iets moois van gemaakt en de hip hop, samen met de ander cultuuraspecten vanuit deze muziekstroming, heel graag naar Rotterdam gebracht. We geloven er nog steeds in en dat maakt het besluit om het festival te laten vervallen juist extra moeilijk”.

De teleurstelling is er natuurlijk niet alleen voor de organisatie van Bridgin’ the Gap, maar ook bij de vele hiphop fans. De mensen die al wel een ticket hebben gekocht kunnen zich melden bij info@bridginthegap.nl
Nickert
boss
Gepost door Nickert op maandag 28-03-2011 om 16:41:53
Ik hoorde dat er 50 tickets verkocht waren.

Moet je maar iets aan marketing doen...

En een realistisch concept bedenken.
Spirit
sprrrt
Gepost door Spirit op maandag 28-03-2011 om 17:10:38
Grapje zeker? thefuuuuck
----------------------------------------
I've got my own brand of patriotism, the real meaning of independence.
dap
038
Gepost door dap op maandag 28-03-2011 om 17:16:18
crazy maar klopt wel:

Quote:
Het festival zou 28 mei plaatsvinden in de Rotterdamse Ahoy, maar er waren slechts vijftig kaarten verkocht. “Het was onverantwoord om het dit jaar door te laten gaan”, laat woordvoerder Renk Reuder van het festival weten. “Het concept zien we nog steeds zitten, maar we zullen goed moeten nadenken hoe het beter kan.”
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op maandag 28-03-2011 om 18:06:42
Ok gaat niet meer door dus? Of proberen ze het nog met een lagere prijs?
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0074 sec.