Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Drop je eigen audio /
LodeJersiebe
Searching for rappers and singers!!
Gepost door LodeJersiebe op maandag 25-04-2011 om 18:40:32
Ik ben opzoek naar een rapper die wel van een uitdaging houd want de beat die ik heb gemaakt gaat uit de richting van rap en hip hop. Ook is het niet de bedoeling dat je op het ganse nummer gaat rappen. Er waren voorheen al raplyrics geschreven door een rockzanger maar die uiteindelijk op niet veel trokken, (Logisch, raplyrics geschreven door een kerel uit een rockband die nooit aan rap heeft gedaan toch zou ik het leuk vinden moest het over dezelfde inhoud gaan. Dit nummer gaat terecht komen op mijn Album waarvan ondertussen al 7 zangers en zangeressen betrokken zijn. Voor meer info + Contact: lode_geb10@hotmail.com

Beat: http://soundcloud.com/lodejersiebe/lode-jersiebe-the-rising-sun

Dan heb ik nog een beat die ik speciaal gemaakt heb voor de rapwereld. (Niet voor mijn Album, momenteel heb ik dat idee toch nog niet.)
Feedback op deze is welkom, op de vorige beat liever niet omdat ik daar de experimentele kant op wil gaan. Mensen vergelijken en hebben smaken gekregen door het geen wat ze voordien al geproefd hebben. De eerste beat + het bijhorende album zal vast iets zijn wat je zult leren lekker vinden of helemaal niet.

Op deze Beat: Go wild!! Doe wat je wil! en laat maar iets horen op lode_geb10@hotmail.com
Beat: http://soundcloud.com/lodejersiebe/lode-jersiebe-see-the-light
 Index / Drop je eigen audio /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0065 sec.