Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op zaterdag 14-05-2011 om 12:25:14
informatie
Op zaterdag 21 mei zal in het kader, en ter afsluiting, van de Week van de Amateurkunst een groot Skate & Lifestyle festival plaatsvinden in en rondom De Buze aan de Oostwijkstraat 110 te Steenwijk.
Van 12:00 ’s middags tot ongeveer 02:00 ’s avonds wordt er in samenwerking met de Steenwijker Skatevereniging en lokale graffiti jeugd een festival georganiseerd waarin skaten en de skatecultuur centraal staan. Een breed programma vol skaten, muziek, film en graffitikunst is het resultaat waar bezoekers ook zelf actief aan mee kunnen doen!

Vanaf ongeveer 12:00 ’s middags zal er een skate wedstrijd plaatsvinden op een speciaal aangelegd skateparcour op het parkeerterrein voor De Buze. Hierbij kunnen deelnemers op de dag zelf zich inschrijven en meedingen voor de overwinning. Tussen de bedrijven door zullen verschillende skaters demonstraties geven en kan er daarnaast ook vrij geskate worden op een skateboard of inline-skates.
Rondom al dit skategeweld zal ook een aantal bands optreden op het plein voor De Buze te weten:
- The Sketchers
- 50/50
- Worst Case
- Chop 226
- Jah Bredrin
- DJ Problame
En om het verhaal compleet te maken zal in de ‘tuin’ van De Buzebdoor een groep lokale graffitiartiesten een graffiti demonstratie en workshop gegeven worden. Hierbij zal door de professionals de schutting naast De Buze een nieuw uiterlijk gegeven worden.

’s Avonds (19:00 tot 02:00 kosten € 3,-) zal er na de prijsuitreiking voor de beste skaters in De Buze een vette afterparty zijn. Een avond vol Hip Hop, Drum & Bass en Dubstep staat er op het programma. Met medewerking van:
- Black Sun Empire
- Steen
- StudioMatic
- Crappymeal
- De Essentie
- Hyperactive
- DJ KrisiZ
- Gip Da Kid
- Creatief
- Cybor.Q ft MattiMattic

www.buze.nl
----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0077 sec.