Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /
StichtingSTAD Gepost door StichtingSTAD op maandag 20-06-2011 om 22:00:05
Wij zijn opzoek naar vrouwelijke deelnemers voor onze battles in september! Vestig hiermee voorgoed jouw naam in de Nederlandse hiphopscene.

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis zijn er battles voor vrouwelijke rappers. Voor één dag komt de straat naar het podium en zullen we zien wie met de sterkste freestyles en punches komt.
Gewapend met de rauwste beats en oldskool freestyle battles introduceren we de beste vrouwelijke rappers van het land. De dopeste spitter krijgt per categorie een kledingbon, gratis t-shirts en een mooie geldprijs

Ben jij klaar voor de nieuwste rapsensatie van Haarlem?

In september gaan de battles in het Patronaat van start. Onze battle formats: Freestyle; 1 op 1 freestyle battles op (oldskool) beats en Voorgeschreven; 1 op 1 acapella battles. Je kan je voor allebei de categorieën inschrijven. Dus vind je het leuk om te freestylen én een battle voor te schrijven, dan kan dat!

Let op: De freestyle battle is een competitie. Als je dus meedoet aan categorie Freestyle en je wint, dan ga je door naar de halve finale en wie weet zelfs de finale! Doe je mee aan categorie Voorgeschreven? Dan heb je één battle tegen één tegenstander. Wie deze tegenstander is, hoor je 1,5 maand van te voren.

Workshops: Als je nog nooit aan een (freestyle) battle hebt meegedaan is dat geen probleem: we bieden workshops aan voor iedereen die wel wat tips & tricks kan gebruiken. Kortom: hou deze site in de gaten!

Ben jij... een vrouwelijke rapper en heb jij altijd al eens mee willen doen met rapbattles, maar daar nog nooit de kans voor gehad? Ben je beginnend rapper of al een tijdje bezig met rappen? Of ken jij misschien een dope vrouwelijke rapper met rhyming talent?

Schrijf je dan snel in of reageer! Stuur een e-mailtje met je artiestennaam, categorie(ën), leeftijd & website naar: luisa@stad-haarlem.nl Dit is jou kans!

H'lem Lady Battles is een project van Stichting Talent and Dreams. Kijk op www.stad-haarlem.nl voor alles over deze jongerenorganisatie of meer over de battles!
StichtingSTAD Gepost door StichtingSTAD op dinsdag 05-07-2011 om 15:50:03
Kijk voor het laatste nieuws en info op http://lady-battles.tumblr.com/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zjoerd
Gepost door Zjoerd op dinsdag 05-07-2011 om 18:58:23
Quote:
StichtingSTAD schreef op 20-06-2011 @ 22:00
Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis zijn er battles voor vrouwelijke rappers.


Punchout battles hebben al een keer een vrouwelijke battle gehad.
dap
038
Gepost door dap op dinsdag 05-07-2011 om 19:09:21
hmm meer vrouwen die met hiphop bezig zijn prima maar op deze manier lijkt het me weinig kans hebben. Er zijn al weinig vrouwlijke mc's en dan ook nog battlen? Nah.
 Index / Algemene zaken /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0102 sec.