Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op maandag 11-07-2011 om 19:13:09

http://www.iduna.nu/#phat-faced

30 September 2011 Open: 21:00

Op deze avond mixen we, in Poppodium Iduna te Drachten, HipHop en Dubstep tot een Mooi Feestje!

Acts:
KrisiZ
Creatief
Skinto (verwacht)
Dret & Krulle
ProBlame
Fuckin' Breed

*Macronizm is gecancelled

Dj KrisiZ
De HipHop Dj van iduna. Hij stond o.a. bij Sticks & A.R.T., Boef & de Gelogeerde Aap, Kraantje Pappie, Steen, ZoieZo en andere grote namen. En hij was de energieke host bij Dencity 2011 in Drachten.
Deze Dj draait zowel old-skool als new-skool hiphop platen, voor een breed hiphop publiek. Deze avond zal hij 'phatte' platen ten gehore brengen, om het publiek op te warmen voor deze ADHD show! KrisiZ zal tevens deze show gaan hosten!

Creatief
begonnen als Triple X, maar omdat ze als groep verder gingen veranderden ze de naam in "Creatief", met frontman Melvin (Triple X). Ze maken energieke, originele hiphop, ofwel bij de liefhebbers "Drunk-Hop". Deze gasten creëren een unieke show, die de liefhebbers van rauwere, strakke hiphop zeker los zullen krijgen! Wij bestellen alvast een drop-shot!

Skinto
De Amsterdamse grime-rapper Skinto is momenteel druk bezig met zijn 'Speeltijd Is Over' EP, waarop hij een hoofdstuk afsluit en een nieuwe opent. Wanneer de plaat precies het licht zal zien is nog niet bekend, maar de plaat zal niet lang op zich laten wachten. De video, 'Brand New' geproduceerd door Craz-E staat op YouTube, dus check die s***!

Dret & Krulle
Deze 2 broerd hebben samen in de finale gestaan van de Grote Prijs in 2009. Hun debuut album hebben ze gratis op internet gegooid, en was zeer succesvol. Momenteel zijn ze met nieuw werk bezig, welke nieuwe hip-dub tracks zal bevatten.

ProBlame
ProBlame is de naam van onze local Dubstep Dj, veelzijdig en voorzien van diverse aliassen. Harde, verse Dubstep is de basis, maar ProBlame schuwt de zijwegen ook niet. Vroeger waren de "Krate Diggers", deze man is een "Web Digger". Altijd op zoek naar de nieuwste sounds en stromingen binnen de Dubstep.Hij is een strakke Dj en een snel opkomend talent in de scene die een vette indruk op de bezoekers van het Skatefeest in Drachten achterliet.

Fuckin' Breed
Fuckin' Breed bestaat uit het duo Jurrien en Martin, twee jongens die je sinds de zomer van 2006 op de meest hyperige Electro, House, Dubstep, HipHop, Baltimore en andere toffe muziek laten losgaan. Door altijd on-point te komen met nieuwe muziek & invalshoeken, zorgen ze al sinds hun bestaan voor aanzienlijke damage op feestjes!



[ Dit bericht is gewijzigd door op 11-07-2011 @ 19:13:38 ]

----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0092 sec.