Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Nieuwe releases /
Christov
Brabant Lowlife
Gepost door Christov op woensdag 27-07-2011 om 21:15:30
CHRISTOV & REGGYLINES - ORGELDRANK

Quote:
"Zowel de producties als de raps zijn de sfeerzetters van de tracks, en klinken beide even grimmig, grauw en toch overladen met passie. Hierdoor begin je je in een wereld te wanen waar alles ook echt koud en guur is, en dat is zeker een prestatie van de twee. Nederland is weer een krachtige hiphopact rijker."

Recensie op Hiphopleeft.nl




Na het succes van hun eerste samenwerking Klootzakken, die al eerder op de Malaise EP stond, besloten producer Christov en Reggy Lines samen een album te maken. Het duurde vier weekenden om het op te nemen in een garage vol met steady fam, op een strikt dieet van goedkoop bier, rum, kippensoep en afhaalvoedsel. Reggy's abstracte teksten en verhalen zijn toegevoegd aan obscure loops, verknipte samples en harde drums uit de platenkrat van Christov. Zoals in het echte leven haalt de satirische ondertoon de scherpe kantjes van Reggy's persoonlijke drama. Het album Orgeldrank heeft dat jaren '90 mixtape, raps spitten in je trappenhuis gevoel.

Tracklist
01. Kraaijenmars
02. Fiasco
03. Bars & Baarden
04. Mappen Vol feat. Ashes & Remindazz
05. Twee Emmers feat. Oostblok Joe
06. Skit
07. Oorlog
08. Casa non Grata feat. Ciph Barker
09. Spionaties feat. Vaak Vier
10. Skit
11. Glas in Lood feat. Ciph Barker
12. Trappenhuis Slang feat. Vaak Vier, Ciph Barker, Oostblok Joe, Royal with Cheese, Ashes & Remindazz
13. Geldwolven
14. Outro

FIASCO VIDEOCLIP


Fiasco en andere tracks zijn te downloaden op www.brabantlowlife.nl. Orgeldrank cd's en t-shirts zijn te koop via de webshop op www.brabantlowlife.nl en tijdens concerten. Orgeldrank is in zijn geheel te beluisteren (en als betaalde download te koop) via http://orgeldrank.bandcamp.com.

Op Twitter zijn de laatste ontwikkelingen rondom Orgeldrank zijn te volgen via #Orgeldrank, @BrabantLowlife en @ReggyLines.

-------------------

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Moderators, wat is t adres om een exemplaar heen te sturen voor een recensie? Zou er graag eentje opsturen, maar kreeg t niet gevonden op de site!
----------------------------------------
www.brabantlowlife.nl
 Index / Nieuwe releases /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0098 sec.