Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op zondag 07-08-2011 om 18:47:54
Check deze site voor al het Talent wat zich aanmeldt via Straight Up Hiphop!

Straight Up Hiphop gaat uitbreiden

Geschreven door NovaChe
zondag, 07 augustus 2011 09:16
In samenwerking met Poppodium Iduna Drachten is Dj Krisiz gestart met het Straight Up Hiphop project, welke bedoeld was om artiesten uit het noorden een kans te bieden zichzelf te kunnen laten horen. Inmiddels is het project een aardig succes en komen de artiesten uit diverse steden en dorpen uit het land.


Straight Up Hiphop is tevens een platform voor deze artiesten om voorprogramma's en eigen shows neer te zetten. Succes blijft dan ook niet uit, zo heeft Creatief al 2x het voorprogramma mogen vullen van Steen en vullen ze 30 september het voorprogramma in van Dret & Krulle. Maq stond op de mixtape van Amier Papier, Re'Medi mocht voorprogramma's vullen van Kraantje Pappie, Sticks & A.R.T.en won de drop your demo contest van Juize FM. Hij won hiermee een plaats in het voorprogramma van Redman, in Hedon, Zwolle. ZoieZo heeft voorprogramma's gedaan door heel Nederland en ze stonden in de halve finale van de Nederpopprijs 2011.

Straight Up Hiphop wil uitbreiden, door middel van shows door heel het land. Nieuwe acts kunnen zich aanmelden en we verzorgen natuurlijk boekingen voor de acts die al langs zijn geweest, dit willen en over voldoende kwaliteit beschikken. Interesse? Mail naar TwiceTheL@gmail.com, of check http://djkrisiz.wordpress.com/.

Ook zijn we dus op zoek naar poppodia, discotheken of festivals, die graag een Straight Up show zouden willen boeken! Op de site staan de acts die via ons te bereiken zijn, de acts staan niet onder contract, Straight Up is niets meer dan een doorgeefluik voor deze artiesten, om aan de bak te kunnen komen!

De eerst volgende gratis shows, zijn op 22 september, met Anders Niemand, Alain Stout & De Alliantie gepland en 13 oktober, met Hyperactief, Siroc & Rnk-Music. Ook staan ZoieZo en Creatief op Slingepark Jam 2011, een gratis festival in Drachten. Check ook www.iduna.nu!
----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0062 sec.