Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op dinsdag 09-08-2011 om 08:54:59
Bron: http://djkrisiz.wordpress.com/2011/08/08/231/

Op zaterdag 27 augustus aanstaande zal voor de tweede maal het skate & lifestyle event Slingepark Jam plaatsvinden in het Slingepark te Drachten. Vanaf 11:00 uur kan het publiek die dag terecht in het skatepark aldaar voor een divers programma bestaande uit onder andere live muziek, graffiti en skatewedstrijden.

In vergelijking met vorig jaar zullen er dit jaar twee podia met live muziek op het terrein staan: een hiphop podium en een rock podium. In totaal zullen acht bands/acts acte de presence geven op de twee podia. Waaronder opkomende hiphop acts Creatief en ZoieZo en gevestigde lokale hardcorepunkbands Swim or Drown en Manu Armata.
Tenslotte zal DJ Problame de gehele dag het publiek vermaken met muziek variërende van dubstep en drum & bas tot skatepunk en ska.

Ook is er de jaarlijkse skatewedstrijd voor skateboarders, inline skaters en bmxers. In twee groepen (onder en boven de 16) vallen er leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door verschillende skateshops. Mensen die mee willen doen aan de skatewedstrijd kunnen zich voorafgaand aan de wedstrijden aanmelden. De categorie onder de zestien gaat om 11:30 van start, de 16+ categorie gaat om 13:30 van start.

Naast het muzikale- en skateprogramma zal Stichting Aerosol Art met verschillende graffiti artiesten een graffiti demo geven. Zullen er verschillende standjes op het terrein te vinden zijn. En kan er de gehele dag lekker gechilled worden in het gras op het skatepark onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kan men terecht op www.slingeparkjam.nl
zaterdag 27 augustus | start 20:00 | gratis toegankelijk



----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0075 sec.