Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op woensdag 14-09-2011 om 14:28:52
Straight Up Hiphop 4!

Donderdag 22 september is het weer zover, dan zal de vierde editie van Straight Up Hiphop plaats gaan vinden! De gratis shows vinden plaats in het café van Iduna, de artiesten krijgen zo de kans om zich te laten horen en zullen het publiek zeker vermaken!

Line-up:

De Alliantie
De Alliantie bestaat uit Chris, Leon & Athomus, afkomstig uit Zwolle. Ze maken energieke tracks en willen hun werk graag aan het Iduna publiek laten horen!

Alain Stout
Nederlandstalige rapper uit Rotterdam, die vanavond speciaal naar Iduna komt om zijn nieuwe muziek te laten horen! Begonnen met een bandje van D12, wil hij nu zelf de tent gaan slopen!

Hoofdact van de avond: Anders Niemand
Sinds de oprichting in 2006 bracht de band een demo, twee EP’s en het debuutalbum Passe Partout uit. Dat bracht de band naar optredens van Hoorn tot Groningen en van thuisstad Nijmegen tot Oss. Tijdschrift LiveXS benoemde Anders Niemand tot Local Hero in de editie maart 2011. Ze zijn momenteel bezig met hun nieuwe plaat en komen het publiek vanavond vermaken met hun toffe live-show, inclusief gitarist!

Poppodium Iduna verwacht er weer een toffe avond van te maken, met KrisiZ als host en achter the wheels of Steel! De deuren gaan open om 20:00!


Poppodium Iduna| Oliemolenstraat 16| 9203ZN| Drachten|www.iduna.nu|www.krisiz.com
----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0112 sec.