Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Radio, televisie en film /
Krisiz
L.L.
Gepost door Krisiz op donderdag 06-10-2011 om 19:30:06
Dames en heren, zouden jullie mij willen helpen?

Vanaf 11 oktober zal Straight Up radio live gaan op SmelneFM. Het radioprogramma zal diverse items bevatten waaronder een Straight Up Radio top 5.

Om deze top 5 samen te stellen hebben we de hulp nodig van de luisteraars en liefhebbers.
Het is de bedoeling dat je jouw top 5 instuurt van favoriete hiphop tracks, naar Twicethel@gmail.com of op de Facebook pagina van KrisiZ, of als reactie onder dit bericht. Dit mogen tracks zijn van zowel internationale als nationale artiesten.

Let wel: Het moeten vrij nieuwe tracks zijn, die of gratis te downloaden zijn (en dan officieel via de artiesten sites), of die officieel uitgebracht zijn en dus te verkrijgen in de winkel/itunes etc. Indien er geen legale download mogelijk is nemen wij de track niet op in de top 5!

Stuur indien gewenst de officiële download link bij de track, zodat wij hem snel kunnen toevoegen!
Ook is het mogelijk je demo in te sturen via twicethel@gmail.com. Indien de tracks goed genoeg zijn voor op de radio, zullen we zorg dragen voor de nodige airplay!

Straight up radio ziet de inzendingen graag tegemoet! Tune in op dinsdag 11 oktober, van 20:00 – 22:00, op Smelne FM.

Graag geen Itunes links, omdat je dan niks met de bestanden kunt.... Nogmaals, verder wel officiele links! Thanks alvast!
----------------------------------------
Krisiz maakt de chaos compleet!
 Index / Radio, televisie en film /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0082 sec.