Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
protailz Gepost door protailz op vrijdag 11-11-2011 om 11:33:04
Meer dan 30 jaar geleden, werd Anthony Vaarnold geboren. Tegenwoordig is hij bekend als rapper Anno MC. Al vanaf jonge leeftijd is Anno te vinden op meerdere podia. Zang, dans en charme zat er vanaf jonge leeftijd al in. Hij is een multitalent die niet alleen kan rappen, maar ook zijn publiek weet mee te nemen in zijn optreden.

Door in twee rapgroeps te hebben gezeten, en worden geprofileerd als boegbeeld van een organisatie stond Anno MC op verschillende podia’s (Melkweg, Paradiso, Sail 2005). Door deze ervaringen kon hij de smaak niet meer weerstaan en ging Anno MC solo.
Met de release van het album op komst, gaat Anno opnieuw een nieuwe richting op in zijn carriere. Deze keer brengt de weg hem naar het zuiden. In de studio van Protailz in Eindhoven werden de tracks van het album opgenomen. De goede opnamen, vibe, en samenwerking worden nu definitief gemaakt met een handtekening.
Wil jij meer weten over Anno MC, of over de signing. Check dan snel onze website www.protailz.com.

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.Deze afbeelding is aangepast naar een formaat van 800px in de grootste lengte. Klik op de afbeelding voor de afbeelding in het volledige formaat.

 Index / Muziek /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0059 sec.