Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
P60poppodium
Amstelveen = Hiphop!
Gepost door P60poppodium op dinsdag 15-11-2011 om 13:10:29
The Others
Het project The Others werd in het leven geroepen door Alex Crawford en Paul Baker. Dat deze jongens talent hadden werd al snel opgepikt door N-Type die de releases van het duo ook vaak draaide op zijn radioshow. Het duurde niet lang voordat The Other gevraagd werden voor het Dub Police label van Caspa.

In 2011 gaat Alex solo verder, niet dat dit hem minder productief maakt. The Other is nog steeds de Dj op het Dub Police label met de meeste releases achter zijn naam. Hij zit echter niet alleen maar in de studio. Je kan The Others vinden in verschillende clubs over de hele wereld waar hij dansvloeren spontaan laat ontvlammen. Waar beter dan bij FYAH!

Gemini
FYAH staat erom bekend om het nieuwste (voornamelijk Brits) talent te strikken en over de zee heen te trekken. Zo wordt deze editie Gemini om Nederlandse bodem gepresenteerd. Deze 21 jarig pianospeler uit Leicester is de Beethoven van de Dubstep. Hij weet zijn piano skills perfect te combineren met keiharde bassen. Hierdoor klinkt zijn sound rauw, agressief doch altijd melodieus. Inspector Dubplate hoorde dit talent en besloot meteen zijn debuut EP ‘Blue’ te presenteren aan het grote publiek. Deze EP viel zo goed op de dansvloer en bij internationale producers dat Gemini al gepeild is om remixen te doen voor Deadmau5, Nicole Scherzinger, French-Soler, Diddy, Willow Smith, Jamiroquai, Kelis and Hadouken. Kom hem nu nog zien in de relatief kleine setting van P60 voordat hij de kleinere concertzalen ontstijgt!

Kaizoku
Dit dubstep duo uit Rotjeknor bestaat uit Ej van de Wal en Jor Timmermans. De heren winden er geen doekjes om, ze komen keihard. Met energievolle, grommende bassen kan je je oordoppen maar beter inhouden. Zoals te lezen is op hun facebookpagina: “Rotterdam dub bass beat make your face bleed.” En dat is geen leugen.

DJ Pat
En dan denk je dat je niet meer op je benen kunt staan, en dan komt DJ Pat. De Amsterdamse DJ en trotse resident van FYAH! weet als geen ander de beuk erin te houden. Zijn brute DJ kundigheid blijkt wel uit de diversiteit van stijlen die tijdens een set voorbij komen. Van Dubstep naar Drum & Bass en alles er tussenin, zolang het maar hard is. DJ Pat laat het bloed met een rap tempo door je aderen stromen en verzorgd je spieren weer van zuurstof. En doorgaan!

SPUD, INSOM & GIBBO (NL / Swagga / Cheeky Monday)Beter bekend als de resident DJ's van de wekelijkse Swagga en Cheecky Monday nachten in het Winston Kingdom. Deze avond zullen ze, nadat ze de fote zaal hebben verwoest, lekkere Drum & Bass draaien in de Suite!

Voor meer informatie & kaarten; http://p60.nl/agenda/2011/11/19/fyah--the-others-gemini-kaizoku-pat-308.html
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0068 sec.