Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
P60poppodium
Amstelveen = Hiphop!
Gepost door P60poppodium op dinsdag 22-11-2011 om 13:35:43
Gers Pardoel

Een Gouden Plaat, een nummer 1 hit en een debuutalbum om je vingers bij af te likken. De top van de Nederhop luistert naar de naam Gers Pardoel. De in Nijmegen geboren, Brabantse Rotterdammer verdiende een contract bij ‘s lands grootste hip-hoplabel: Top Notch. Gers is een fenomeen. Gers is the real deal. Maar Gers bovenal vooral Gers. Deze Wereld Is Van Jou, het debuutalbum van de inmiddels 30-jarige Pardoel toont de vele verschillende kanten van de man en is daarmee een zeer gevarieerde plaat geworden.

’’Wanneer de plaat opstaat blijkt direct dat er een belangrijke verbinding tussen de nummers is: Gers zelf. Elk nummer is gemeend en uit de grond van zijn hart’’, aldus 3VOOR12, die zijn plaat prompt bombardeerde tot Album van de Week.

Sef
Yousef Gnaoui a.k.a. Sef komt ook uit de stal van Kees de Koning’s Top Notch. Dit raspaardje is al jaren niet meer weg te denken uit de vaderlandse hip-hopscene. Partysquad, Faberyayo, The Opposites, iedereen wil een stukje Sef. Hij bracht met zijn eigen groep Flinke Namen (met Fit, Murth en The Flexican) in 2009 het album Superstuntwerk uit en in oktober dit jaar was het dan tijd voor zijn eigen plaat, De Leven.

3VOOR12: ’’Yousef Gnaoui is on stage de innemendheid zelve, eerder de romantische charmeur dan de coole player’’. Dus dat. Als je maar niet aan z’n nikes komt.

 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0077 sec.