Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
GRAPamsterdam Gepost door GRAPamsterdam op dinsdag 13-12-2011 om 13:12:31
De inschrijving voor Wanted is geopend. Wanted is de competitie voor R&B en hiphoptalent uit Amsterdam en omgeving. De competitie geeft aanstormende, jonge artiesten de kans zich te presenteren aan pers, publiek en muziekindustrie. Wanted is inmiddels een kweekvijver voor talent gebleken. Eerdere edities kenden deelnemers als The Partysquad, Ali B., Surya, Yes-R, Kimo, Ome Omar en Lange Frans.

Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Inschrijven voor Wanted kan tot woensdag 1 februari 2012 via het online inschrijfformulier op www.grap.net.

De winnaar gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promo cd's, een professionele fotoshoot, coaching en diverse optredens.

De voorrondes vinden plaats op dinsdag 6, 13 en 20 maart. De finale, Most Wanted – the Final Showcase is op vrijdag 20 april in de Melkweg.

 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0118 sec.