Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
P60poppodium
Amstelveen = Hiphop!
Gepost door P60poppodium op dinsdag 13-12-2011 om 15:53:25
Subscape
Subscape, die zich naast dubstep net zo thuis voelt in drum ‘n bass en grime wordt door het gerenomeerde label Dub Police als officiële afgevaardigde richting Amstelveen gestuurd. Melodische synth wobbles, funky percussie en samples van onder meer Notorious B.I.G. vormen de unieke sound van deze Londenaar, die niet snel zal gaan vervelen. Het ene moment beukende baslijnen, het andere moment geluiden uit je oude 8 bit spelcomputer.

Chasing Shadows
Het duo uit Bristol dat luistert naar de naam Chasing Shadows vindt inspiratie in reggae, dub en rock. De moody, atmosferische tunes van deze mannen worden afgewisseld door freaky vocalen, tempowisselingen en scheurende synths. Naast hun voorliefde voor percussie baarde hun sociaal betrokken hit Dr. Sin veel opzien in de scene. Dubstep met een boodschap.

DJ Pat - Spud en Gibbo
FYAH! is niet compleet zonder de grote man achter het hele verhaal, DJ Pat. Naast resident en mede-oprichter is hij vooral een geweldige en veelzijdige DJ, die FYAH! maakte tot wat het nu is. Zijn buddies Spud en Gibbo vertegenwoordigen Swagga en de lokale trots.

 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0073 sec.