Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Muziek /
dap
038
Gepost door dap op donderdag 15-12-2011 om 13:42:26
BAARN – Sticks zit de laatste tijd verre van stil. Zo dropt hij een nieuwe track, doet hij features met collega-rappers, is hij City Captain van Zwolle en zal hij binnenkort op televisie te zien zijn.

Nieuwe tracks

Ter ere van zijn 8000ste volger op Twitter heeft de Zwollenaar een nieuwe track los gelaten. Het nummer ‘Uitbuiters’ is in samenwerking met A.R.T.. De twee heren brachten vorig jaar nog samen het album ‘Alledaagse Waanzin‘ uit. Download hier de track ‘Uitbuiters’.

Sticks is ook te horen op het nieuwe album van Jiggy Djé, waar hij samen met de Noah’s Ark oprichter op de track ‘Ambiance’ staat. De track is geproduceerd door Yung Felix (Felix Laman) en zal op Jiggy’s album ‘Het Grote Plaatje’ staan, wat begin volgend jaar uit zal komen. Download en beluister hier de track ‘Ambiance’.

Daarnaast zal Microphone Colossus 2 gedropt worden, een vervolg op de samenwerking met Kubus uit 2004 vol met “losse spitshit, niet moeilijk doen, gewoon rappen”. “Hij moet eind deze maand online komen, dat is een primeur. Ons doel is om het als kerstcadeau te doen. Waar het nu vanaf hangt is of we het op tijd afkrijgen.”

3FM Serious Request

Naast het maken van muziek zal Sticks ‘City Captain’ zijn tijdens de 3FM Serious Request actie ‘Meters Voor Mama’s’. De rapper roept iedereen op om tijdens de actie mee te rennen. Of hij zelf mee kan rennen is nog de vraag, hij kampt op dit moment met een gescheurde enkelband, maar wil het zeker proberen: “Een rondje is maar 550 meter toch? Dat moet wel lukken.”

Sticks is al maatschappelijk betrokken bij de jeugd van de stad Zwolle en gaat er alles aan doen om met de lopers uit Zwolle en omstreken een recordbedrag binnen te halen. Het is voor hem vanzelfsprekend dat hij Captain van Zwolle wil zijn tijdens de sponsoractie: “Ik steun deze sponsoractie omdat er genoeg oorlog en andere ellende is. Toen ik hoorde dat Meters voor mama’s ook Zwolle aandoet, vond ik het meer dan logisch mij als City Captain in te zetten!”

ABOVT seizoen 2

Na een succesvol seizoen van ‘Ali B Op Volle Toeren’, zal Sticks dit keer in het tweede seizoen van het programma te zien zijn. Net als Kempi, Dio, RB Djan en Hef zal hij met een Nederlandstalige artiest aan de slag gaan, waaronder George Baker, Rob de Nijs en Corry Konings. Sticks krijgt samenwerking van Liesbeth List. Woensdag 14 december is de uit 8 uitzendingen bestaande serie gestart op Nederland 3. De aflevering met Sticks en Liesbeth List zal op 1 februari te zien zijn.

http://stickszegt.tumblr.com/
http://fakkelteitgroep.nl/
http://twitter.com/SticksFTG/
http://www.metersvoormamas.nl/
FaktorTaktloos
Gepost door FaktorTaktloos op donderdag 15-12-2011 om 16:09:37
Vet, ben benieuwd.
dap
038
Gepost door dap op vrijdag 06-01-2012 om 17:15:02
zometeen op http://www.fakkelteitgroep.nl/

shiz is tof.
M_V_H_1986
Flowsoof
Gepost door M_V_H_1986 op vrijdag 06-01-2012 om 19:18:10
Love wat die lui aan het doen zijn lately
----------------------------------------
http://soundcloud.com/flowsopher
cml.exe
Gepost door cml.exe op vrijdag 06-01-2012 om 20:07:29
Wat slecht dit. Alle tracks meteen weer verwijderd. Laat ze dit soort onzin lekker hobbymatig houden en niet uitgeven, zonde van mijn tijd dit, voelde zelfs hoofdpijn opkomen in mijn voorhoofd, dus ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet eens in zijn geheel heb afgeluisterd. Afgang nummer zoveel.. Die beats van Kubus, die kan je toch geen beats noemen? Het klinkt alsof hij knopjes van zijn synth (weet ik veel hoe zo'n apparaat heet) maar wat naar boven en naar beneden sleept. Die indruk kreeg ik al bij de tweede track. Het klinkt alsof er geen voorbedachte rade en kunde inzit.
----------------------------------------
Nooit geschoten is altijd mis
cml.exe
Gepost door cml.exe op maandag 09-01-2012 om 22:25:34
Ben blij dat iedereen het met mij eens is.
----------------------------------------
Nooit geschoten is altijd mis
Nickert
boss
Gepost door Nickert op dinsdag 10-01-2012 om 11:02:43
Ik ben het met je eens.
Masahiro
Gepost door Masahiro op dinsdag 10-01-2012 om 17:50:29
jammer van de beats dit.. sticks komt af en toe best tof uit de hoek
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op dinsdag 10-01-2012 om 21:23:47
Quote:
Nickert schreef op 10-01-2012 @ 12:02
Ik ben het met je eens.

----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
 Index / Muziek /
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.008 sec.