Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
dap
038
Gepost door dap op zaterdag 24-12-2011 om 17:40:10
Vast wel interessant voor sommige mensen:

Quote:
365mag.com presenteert op woensdag 11 januari 2012, in samenwerking met Media Satellite en Inside-Out Productions, een exclusieve Ableton Live workshop voor beginners en gevorderden in het Rotterdamse Off_Corso.

Er zullen drie verschillende workshops gegeven worden die niet gemist mogen worden door een ieder die geïnteresseerd is het produceren van elektronisch muziek en die de vergaande mogelijkheden van Ableton Live wil leren kennen.
Naast de workshops zal er een absolute primeur worden vertoond, namelijk de combinatie van Ableton Live en Microsofts Xbox Kinect, die de wereld van Live performance op z'n kop heeft gezet. Daarbij wordt er een Live performance uitgevoerd, d.m.v. de motion-sensor techniek van Kinect gekoppeld aan de software Ableton Live 8.

365mag en haar partners zijn zeer verheugd aan te kondigen dat de vele producer workshops en masterclasses die ze in het verleden heeft georganiseerd, op verzoek van onder andere Ableton zelf, weer terugkomen in 2012. De kickoff van een gloed nieuwe serie producer workshops en masterclasses die door heel Nederland zullen plaatsvinden in 2012 zal starten in in Rotterdam op 11 januari 2012.

Het programma van deze kick-off zit uiteraard boordevol tips en tricks om Ableton Live te leren gebruiken, maar er zal zeker ook weer een dikke link gelegd worden naar medium- en advanced gebruikers. In drie verschillende workshops zal de avond vormgegeven worden. Voor iedereen perfect te volgen op de grote schermen in Off_Corso.
Voor deze avond zijn er slechts 200 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. De eerste 50 personen die een kaartje kopen krijgen eveneens de befaamde 365mag DJ tas van UDG, gevuld met leuke verrassingen en meer.

Algemene informatie:
Datum: woensdag 11-01-2012
Tijd: 19.00 – 23.30
Locatie: Off_Corso
Adres: Kruiskade 22, 3012 EH Rotterdam
Prijs: 8 EUR + 1,95 EUR (fee) = ±10 EUR
Tickets: http://bitly.com/ableton_workshop
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0072 sec.