Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Teh_Jordy
brr
Gepost door Teh_Jordy op dinsdag 03-01-2012 om 21:30:35
Het eerste Punchout Battles event van 2011 en voor veel mc's de laatste kans om punten te scoren om bij de laatste 16 te eindigen en zich te plaatsen voor deelname van het Punchout toernooi wat in maart gaat beginnen. Dus verwacht extra gemotiveerde deelnemers want mensen zijn gebrand om mee te doen aan het toernooi waar enkele prestigieuze prijzen aan verbonden zitten.

Daarnaast is dit de allereerste editie van Punchout Battles waar ook live beat battles worden uitgevochten. Naast het vele verbale geweld wordt er nu ook gestreden met kicks, snares en hi-hats om te zien wie het beste een beukende beat in elkaar kan zetten.

Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.Deze afbeelding is aangepast naar een formaat van 800px in de grootste lengte. Klik op de afbeelding voor de afbeelding in het volledige formaat.


Dit festijn vind wederom plaats in de Off Corso Te rotterdam en de kosten zijn 15 euro aan de deur en 10 euro in de voorverkoop:

Quote:
https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=53245

----------------------------------------
Ah, the Canibus Era, when men were men and rappers were nuclear warheads with twin lyrical Pentium chips. Lyrically.
-soul khan
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0076 sec.