Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
BIRDRdam010 Gepost door BIRDRdam010 op dinsdag 26-06-2012 om 13:23:21
All Eyes On is een nieuwe Rotterdamse avond met boogie, soul, funk, detroit house en een scheutje electronica. Met op 2 augustus een avond for those who know their Roots: de legendarische DJ, drummer en producer Questlove staat dan achter de draaitafels.

Questlove vormt de onmiskenbare hartslag van de meest invloedrijke hiphopband van deze tijd: The Roots. Daarnaast produceerde hij al voor artiesten als D’Angelo, Eminem, Jay Z, Erykah Badu, Joss Stone, Justin Timberlake en vele anderen. Eerder was hij muzikaal leider van The Dave Chapelle Show en op dit moment leidt hij de band van de bekende Amerikaanse talkshow Late Night with Jimmy Fallon.

Zijn onverzadigbare liefde voor muziek is alom bekend. Zo heeft hij een vinylcollectie van meer dan 50.000 platen. Zijn DJ-sets zijn dan ook op zijn zachtst gezegd eclectisch te noemen. Zonder probleem draait hij dan weer hiphop, dan weer house, 80's, rare grooves of een mix van alles wat daartussen zit. Het maakt niet uit welke stijl, wanneer hij achter de draaitafels staat, krijgt hij het publiek aan het dansen tot de lichten branden. En zelfs dan willen ze nog niet naar huis!

Wanneer: donderdag 2 augustus 2012
Aanvang: 23.00 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Toegang: € 13,-
Meer info en tickets: www.bird-rotterdam.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0075 sec.